Подарункові набори Barbers
Сети, які оцінять навіть найвибагливіші чоловіки
З переходом на новий календар про подарунки треба задумуватись вже з осені, щоб потім не хапати те, що залишилось. Такий факт значно спрощує і полегшує вибір.
А ще більше процес вибору спростив Barbers, створивши такі чудові набори, які не залишаться поза увагою.
Коли відкриваєш коробку, всередині вся косметика складена в стильний чорний мішечок. І це теж дуже оригінально. Такі мішечки чоловік завжди бере з собою в поїздку...косметика вся при купі, нічого не губиться і виглядає естетично.
Набір Caffeine& Lemongrass
В наборі ви знайдете шампунь, бальзам для бороди шкарпетки.
Шампунь.
Це базовий оригінальний шампунь. Він не має парфумованого запаху. В нього запах класичного шампуню...Мені нагадує мильні бульбашки. І це дуже класно, бо не всі чоловіки люблять віддушку в догляді. А такий запах точно сподобається всім.
Шампунь підходить для щоденного використанн я. Має корисний склад, який доглядає за волоссям і нормалізує роботу сальних залоз.
Бальзам для бороди
Мені він дуже нагадує моделюючу пасту для волосся. Принцип той самий, тільки йде фіксація бороди.
Останнім часом мій чоловік запускає бороду, тож для нього це також потрібна річ. Бальзам зручний в використанні: потрібно набрати трішки, розтерти в долонях...і борода виглядає значно краще, без додаткового обтяження. Запах теж класичний, ніжний і ненавʼязливий.
Шкарпетки
Для мене вони стали окремим естетичним проявом насолоди. Такого пакування я не зустрічала раніше. Тут не п отрібно зайвих слів: стильно і оригінально.
Шкарпетки досить теплі, а головне, що мають достатню довжину. Дизайн також створює новорічну атмосферу.
Ще один набір Sandalwood & Grapefruit
Тут в наборі представлено гель для душу, лосьйон після гоління і шкарпетки.
Гель для душу- це той випадок, коли він сподобається всім, навіть жінкам.
Він парфумований, тож процес вмивання буде ще й приємним і релаксуючим. Гель чудово очищає шкіру і взагалі не сушить.
В іьому наборі гель Sacramento.
Лосьйон після гоління
На перший погляд може здатися, що це звичайний одеколон. Але ні!!! Тут схожий хіба тільки дизайн.
Лосьйон дуже гарно заспокоює шкіру після гоління, має антибактеріальний ефект і загоювальну дію. В складі алантоїн, алое вера, конопля, пантенол, які ідеально доглядають за шкірою. Запах лосьйону- для мене класичний чоловічий запах. Такий сподобається всім.
Процес гоління з ним стає значно комфортнішим і приємним.
Шкарпетки
В цьому наборі колір шкарпеток чорний. Це теж класно, що тут врахований фактор відмінності, і шкарпетки відрізняються в кожному наборі. Вони стильно запаковані і достатньо теплі.
Набори Barbers- це справді чудовий подарунок. Тут ж все необхідне для чоловічого догляду, при цьому вражає стиль. Такий набір буде ідеальним подарунком, бо вже запакований і виглядає набагато краще, ніж дарувати таку ж косметику порізно.
І так, він 100% сподобається всім❤️
Коментарі (0)