saybeautyk

Sovka Skincare | Bubble Salt Very Berry

Цю сіль мені подарувала красуня @Alina🍒 ще три місяці тому, коли ми тільки переїхали в нову домівку 🏠

Я нею, звичайно ж, одразу стала користуватись, але постійно забувала зробити огляд. А зараз, коли опалення ще не увімкнули і в квартирах вже доволі прохолодно, а грітись якось треба - така сіль разом з гарячою ванною може скрасити будь-який холодний вечір.

Засіб представлений у пластиковій прозорій пляшці обʼємом 360 грам, сама сіль фіолетово-рожевого кольору і насипана в пляшку шарами - це фішка бренду)

В лінійці представлено безліч різних ароматів, мені дістався Very Berry - дійсно пахне наче йогурт «лісові ягоди»🫐

Склад дуже простий - тут морська сіль і декілька мʼяких ПАР, віддушка і барвник.

Застосування дуже просте - потрібно розчинити у ванній 1-2 столових ложок солі (але я беру більше, насправді, тому що наливаю дуже багато води у ванну зазвичай). Сіль дає гарну пінну шапку на поверхні ванної, легкий рожевий колір і дуже приємний, ніжний аромат 💕

Шапка, правда, тримається десь близько 15 хвилин, потім вона поступово сходить.

Щодо моїх відчуттів - це класна річ, я ніколи не бачила ще, щоб сіль для ванної давала піну, реально. Не думала, що такі засоби є взагалі)

Завдяки лагідному складу після прийняття ванної шкіра не пересушена, як це часто може бути саме від солі. Відчуття цілком комфортні - шкіра мʼяка, без залишків солі, аромат тримається не надто довго, десь 20-30 хвилин за моїми спостереженнями.

А так сіль виглядає зблизька 🔎

Загалом ця сіль-пінка мені сподобалась в першу чергу відсутністю сухості, ну і цікавим ефектом, який вона створює) до того ж я, як дитина, люблю кольорову водичку 🙈тому для мене це був прикольний досвід, який можливо я повторю в іншому ароматі - наприклад, Love is🥰

Алінка, ще раз дякую тобі за чудовий подаруночок 😘