Zhukovka

Запасаюсь вітамінами!

Запасаюсь вітамінами!

Я почала приймати вітаміни Zest "Multivitamin" і вже за тиждень помітила вражаючі результати!

Вітаміни представлені в зручній баночці з кришкою, у банці 60 таблеток, і потрібно приймати лише одну на день. 💊 Ці вітаміни містять 100% денної норми вітамінів та мінералів, що робить їх ідеальним доповненням до мого раціону 🥗

Перераховувати кожен компонент не буду, адже на захисній коробочці присутній детальний список (лишаю фото). 📸 Це досить зручно, адже не треба нишпорити по сайтах у пошуку інформації!

Я відчуваю себе набагато бадьоріше протягом дня, і помічаю , що мій енергійний рівень значно зріс.📈Рекомендую всім, хто хоче підвищити свій загальний стан здоров'я і просто шукає помічника своєму імунітету на холодний період року.

Доречі, що мені сподобалось - це те, що таблетка має 3 шари, кожен шар відповідає за певну групу компонентів та їх час засвоєння 🕐

Це вже моя не перша баночка від Zest і я дійсно хочу відзначити якість продукції, адже безліч вітамінів, які я приймала "ДО" не давали жодних результатів. Тут же все добре 🍒Подобаються також їх вітаміни-шипучки, комплекс Коензим Q10 та Hair, Nails & Skin 🔥Тому щиро раджу!