Інтер’єрний аромат розкоші
Однозначно мій фаворит у виборі аромадифузорів для своєї домівки!
Я є ще тою ласійкою – обожнюю все солодке, а аромати солодкої вати, ванілі та карамелі зводять мене з розуму! Тож, звичайно ж при виборі аромадифузора від Avenue des Parfums мій вибір впав саме на Vanilla & Caramel. Обирала його до пари з рум-спреєм Blossom & Vanilla
https://club.makeup.com.ua/post/53993/
Мені здавалось, що вони мають доповнювати один одного, проте аромати, на мій погляд, не дуже схожі, тож використовую їх наразі для різних приміщень. Загалом, запах Vanilla & Caramel мені сподобався більше та став моїм улюбленцем серед ароматів для дому )
Я настільки зараз їм захопилась, що мені тепер дуже б хотілось мати міст для тіла/волосся або туалетну воду с таким самим запахом!
Перед тим, як зробити цей допис, користувалась ним біля двох тижнів. За цей час у мене використано всього дві палички – аромат доволі насичений, тож, цих двох паличок мені більш, ніж достатньо. Об’єм рідини у флаконі, здається, майже не зменшився, але, можливо, це обумовлено тим, що наразі у приміщенні досить прохолодно та рівень вологи зависокий. Проте, в таких умовах мені його вистачить надовго (об’єм флакону 100 мл ))) Цікаво буде подивитися, на скільки швидко він закінчиться, коли буде сухо та тепло )
Пакування доволі просте, але стильне. Його дійсно не соромно буде обрати у якості подарунку. Тим паче, що, на мій погляд, він підійде до будь-якого інтер’єру.
Для моєї кімнати, оформленої у теплих бежевих та коричневих кольорах, він пасує неймовірно!
Ваніль та карамель тут в міру солодкі, аромати алкоголю чи спирту особисто я не чую (спитала у інших – більшості аромат сподобався, ноти алкоголю ніхто не почув). Голова від запаху не болить, спати комфортно.
Тепер асоціюю свою оселю лише з ним, та не дивлячись на досить великий асортимент аромадифузорів у виробника, скоріш за все, вдруге придбаю саме цей аромат )
Коментарі (0)