Strange Love

SKINBAR #testmakeupclub

SKINBAR #testmakeupclub

Я і альгінатні маски - не пара. Я все життя вважаю, що не вмію ними користуватися та знайти золоту середину консистенції, тому це тестування далося мені важко. Проте, після гори перемитих салатниць та спроб знайти ідеальний рецепт густини, я готова ділитися своїми враженнями.

Маска містить потужний коктейль з алантоїну, гіалуронової кислоти та екстракту зеленого чаю, який забезпечує інтенсивне зволоження та захищає шкіру від шкідливого впливу навколишнього середовища завдяки антиоксидантам. Після застосування шкіра відчувається м'якшою та зволоженою, але яскравий косметичний аромат та виражене почервоніння по краях нанесення, зменшили задоволення від використання.

Маска SKINBAR Ceramides & Pearl Extract Alginate Mask добре справляється зі зволоженням та наданням матовості. Маска має доволі яскравий зелений відтінок, проте особисто у мене він на шкірі не залишається. Хоча вона і допомагає зменшити запалення, повністю позбутися почервоніння не вдається. Кірочки від двох прищиків вдалося розробити і вони фактично знялися разом з маскою, тому такий спосіб позбутися кірок мені зайшов.

Маска Bamboo Powder & Centella Extract сподобалась мені найбільше з усієї серії. Її земляний аромат, хоч і специфічний, але не такий різкий, як у попередніх масок. Після застосування шкіра відчувається неймовірно чистою і свіжою, пори звужені, а невеликі почервоніння значно зменшилися. Незважаючи на те, що після зняття маски залишається легка червона окантовка, загальний ефект мені сподобався.

Маска SKINBAR з пептидами та вітаміном С має приємну текстуру та характерний кислий аромат. Після застосування шкіра стала помітно м'якшою і матовішою, проте очікуваного освітлювального ефекту я не помітила. Ймовірно , для нього потрібне не одне використання, а регулярний курс. Мені сподобався аромат маски та її заспокійливий ефект, але для більш вираженого освітлення варто шукати інші засоби.

А зараз буду сваритися. Патчі SKINBAR з гіалуроновою кислотою та центеллою спочатку дуже сподобалися дизайном: зручна упаковка, стильний мінімалістичний дизайн, а сироватка всередині просто рясно насичує патчі. Але перше враження виявилося оманливим. Під час використання я відчула сильне печіння, яке з часом лише посилилося. Я не витримала і 7 хвилин.

Після зняття патчів в кутках очей посилилося почервоніння. На жаль, жодних ознак зменшення темних кіл я не помітила. Шкіра навколо стала більш сяючою, на цьому все. Швидше за все, у мене виникла алергічна реакція на якийсь компонент у складі. Використовувати більше не буду.

Патчі SKINBAR з кофеїном та вітаміном С приємно здивували. Сироватки в упаковці достатньо, а сам патч добре прилягає до шкіри. Відчуття охолодження та зволоження під час використання дуже приємні. Шкіра дійсно стала більш свіжою та сяючою, вирівнявся рельєф мімічних морщин. Єдиний нюанс - через невеликий залом на самому патчі залишився слід під оком в районі носослізки. Незважаючи на це, загалом я задоволена ефектом і планую використовувати ці патчі надалі.