Анастасія Фоміна

Консилер від Vollare-аналог Eveline liquid camouflage?🤔

Консилер від Vollare-аналог Eveline liquid camouflage?🤔

Закінчила свій черговий консилер,на цей раз від польського бренду Vollare.Купувала за рекомендацією одного блогера,він був достатньо бюджетним,та і якщо чесно,є в мене якась певна довіра до якості полької косметики(напевно це через якусь певну любов до бренду Eveline).Але цей консилер не став моїм улюбленим точно.

Консилер Take me від Vollare в мене відтінок 01,скажу відразу це варіант для білосніжок реально,мені навіть взимку цей відтінок занадто світлий. Я б сказала,що десь в чомусь він схожий на консилер від Eveline liquid camouflage,але для мене eveline набагато приємніший за vollare.Він достатньо щільний,має хороше перекриття,трошки він нагадує замазку,яка здатна перекрити усе.Також помітила,що може пересушувати та підкреслювати лущення,якщо вони є,тому,якщо і рекомендувати,то наносити його тільки на добре зволожену шкіру.

Це прям той варіант консилеру,коли треба дуже сильне перекриття,можливо для більш вечірніх макіяжів або для зйомки.Він не окислюється(принаймні я цього на собі не помічала),але читала відгуки,що окислюються сильно інші відтінки.Він доволі непогано тушується,але як би я не старалася нанести його тонким та легким шаром,все одно він помітний на шкірі,особливо після нанесення ще пудри.Я особисто використовувала його більше у якось продукту для перекривання якихось недоліків на шкірі(висипів,постакне),але не під очі,мені він там дуже сушить шкіру.

Цей консилер на четвірочку і можливо краще підійде тим,хто любить більш перекриваючі,пігментовані продукти,але я купувати знову його не планую,для мене точно є більш крутіші продукти за ті самі гроші.