Vikulyk

Мій улюблений корейський бренд зі знижками.

1. Сироватка з едельвейсом з ефектом ліфтингу, підтягуючий ефект вже можна помітити за 4 тижні. Сироватка дуже приємна, вона гарно зволожує і розгладжує зморшки, я користуюсь нею щодня і дійсно ефект чудовий, розширений відгук додам згодом, коли протестую трішки довше.

2. Мелакрем-призначений для боротьби з пігментацією, теж очікую деякий час для розуміння повного ефекту. Я звикла до вітаміну с і інших складників, які боряться з небажаним забарвленням на шкірі, а тут присутній дуже цікавий комплекс Melacare Complex 55, 000 ppm, щось нове і цікаве, що ж я готова до експериментів.)) На даний момент у мене вже зменшилась пігментація на шиї.)

Також крем гарно зволожує і живить шкіру.

І гель, який виконує дуже багато функцій, про нього я писала детальніше в цьому пості:

https://club.makeup.com.ua/post/54128/

Раптом вам потрібний ефективний засіб від синяків, подряпин, набряків, то рекомендую прочитати постик.)

То ж чекайте постики на сироватку і мелакрем, обов'язково детальніше про все розповім. А поки ділюсь обраними продуктами, адже можливо з такими знижечками і ви захочете щось і для себе, бо Genabelle то справжній важкий люкс в світі корейської косметики.

23 жовтня, 2024
Vikulyk
23 жовтня, 2024