olena_glossy

Кросівки – це зручно, але я обожнюю туфлі!

Кросівки – це зручно, але я обожнюю туфлі!

Натерті ноги – моя вічна проблема. Нові туфлі, перевірені часом улюбленці… чи навіть кросівки🫣… щойно розпочинається новий сезон – знову натертості. Мозоль, пухир, багато крові, заживання, зміна сезону і знову по колу. Але є вихід – засіб від натертостей шкіри ніг Shelly Professional Care.

Пакування. Біла картонна коробочка з бірюзовими написами, а всередині – компактний стік, схожий на твердий дезодорант. Зручний механізм: зняв кришечкцу, прокрутив кільце – засіб висунувся, закрутив – заховався.

Обʼєм 15 г.

Термін придатності після відкривання - 12 міс. Ідеально, щоб використовувати засіб протягом кількох сезонів.

Склад. Caprylic/Capric Triglyceride, Isopropyl Myristate, Hydrogenated Castor Oil, Stearyl Alcohol, Synthetic Beeswax, Candelilla Cera, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Parfum (Fragrance), Ethylhexylglycerin, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Trimethylbenzenepropanol.

Засіб містить компоненти, які створюють захисний бар'єр (захищають від натертостей): Caprylic/Capric Triglyceride, Isopropyl Myristate, Synthetic Beeswax, Candelilla Cera.

Бджолиний віск та касторова олія сприяють регенерації шкіри.

Консистенція та аромат. Засіб нагадує білий твердий дезодорант – легко наноситься і розподіляється (додатково розтираю його рукою, щоб було максимально рівномірно). Важливий момент: не викручуйте його занадто сильно і не тисніть при нанесенні, щоб уникнути кришіння по краях. Аромат приємний, косметичний.

Враження від використання.

🔷Після нанесення на шкірі відчувається легка захисна плівка, яка не створює дискомфорту. За період використання засобу я часто змінювання взуття (туфлі з різною висотою каблука, черевики, кросівки) – жодного мозоля, пухиря чи ранки! Головне – наносити засіб на проблемні місця, де взуття може натирати. Якщо ноги набрякають, слід від натиску взуття залишається, але без стертих до крові пʼят.

🔷Засіб абсолютно непомітний, не залишає слідів, якщо його гарно розподілити. Я любителька туфель, тож з приходом холодів засобом мажу ніжки в ризикованих місцях, трішки чекаю та одягаю тонкі капронки 😉. Так він теж працює.

Отже, якщо вам знайомі ці "натерті" муки або ви купили нові туфлі на вихід, раджу мати на приміті засіб від натертостей Shelly Professional Care. Ніжки скажуть вам "Дякую"!