MAXIMOVA🌷

Дзеркальна вода Soika

Дзеркальна вода Soika

Коли мені хочеться надати додаткового блиску та гладкості волоссю - моя рука тягнеться до цієї баночки! Якщо цікаво поглянути ефект на волоссі - жми "дізнатись більше".

Дзеркальна вода Soika
Дзеркальна вода Soika

Мій тип волосся: рівне, фарбоване, ламке. І на моєму волоссі дзеркальна вода працює чудово. Я отримую той результат на який очікую.

Ви можете подивитись на відео, як виглядає волосся після використання. Воно розсипчасте, має гладеньку текстуру, менше пушаться "торчуни", а саме головне - ЯСКРАВИЙ БЛИСК! Такий собі ефект ламінування.

Дзеркальна вода - схожа за своєю дією на ламелярну воду. Ліпосомний комплекс з церамідами, вітамінами Р та F, а також полімерами кондиціонує пасма, полегшує розчісування та надійно захищає їх від агресивного впливу факторів навколишнього середовища. Гіалуронова кислота є потужним натуральним гідратантом, а гідролізований кератин чинить відновлювальну дію структурному рівні волосся.

Баночка дуже зручна у використанні, Тоненький носик обмежує зайве переливання засобу, збоку на етикетці є "лінійка", по якій зручно орієнтуватись в дозуванні. Мені подобається, що етикетка не розкисає у воді, та не псується візуальний вид.

Перший варіант: спочатку я двічі промиваю голову шампунем, наношу маску або бальзам, а потім відтискаю зайву воду, розділяю волосся на дві частини та по всій довжині (уникаючи кореней) наношу дзеркальну воду. Потім пальчиками промасажовую волосся, в цей час відчувається легке нагрівання, це нормально і так має бути.

Витримую засіб на волоссі 1-2 хвилини і змиваю.

Аромат у водички дуже приємний. Залишається ледь помітним після сушіння.

Другий варіант: якщо я дуже поспішаю і не маю часу витримувати маску/бальзам - швиденько промиваю волосся шампунем, та наношу дзеркальну воду буквально на хвилинку. Це мій такий експрес варіант, швидкий метод привести волосся в гарний стан.

Люблю ефект, який проявляється на моєму волоссі від цього засобу. Звичайно, найкраще результат видно на відео. Красиве, здорове, сяюче волосся без зайвого обтяження.

Вода не сушить і не бруднить волосся.

Не знаю який ефект засіб буде надавати для інших типів волосся, особисто для мене це класна працююча дзеркальна вода, головна фішка якої надавати сяяння та блиск!