Боротьба за чисту шкіру
Що таке убтан і як його використовувати
Вітання, паняночки!
Цей загадковий продукт убтан... Раніше не чула про такий засіб, тому було дуже цікаво його спробувати. То що ж це таке? Убтан - суміш дрібно змелених лікарських трав і глини, створений виключно із натуральних компонентів, що використовується для вмивання. Тому для знайомства обрала убтан для м'якого очищення обличчя Asai Ubtan від Hillary.
Пластикова пляшечка без додаткового захисту вміщає 100 г продукту. Оснашена перфорованою мембраною трохи схожою на солонку. Вона допомагає дозувати продукт, адже на один раз убтану потрібно приблизно чайну ложку. Після відкриття продукт слід використати протягом 4 місяців.
Аромат мені особисто сподобався - пахне нутовим борошном і травами.
Але така натуральна косметика не є гіпоалергенною, тому слід перевіряти на наявність у себе небажаних реакцій заздалегідь провівши алергопробу.
Спосіб застосування
Від виробника:
"Невелику кількість убтану розведіть з водою до пастоподібного стану та нанесіть на зволожене обличчя масажними рухами. Змийте проточною водою або за допомогою муслінової серветки. Можна застосовувати два рази на тиждень."
Я залишаю продукт ще на деякий час в якості маски і ретельно змиваю.
Відчуття
Шкіра стає більш зволоженою, тон вирівнюється, пори очищуються. Результат перевершив мої сподівання)))
Убтан для м'якого очищення обличчя Hillary Asai Ubtan, як виявилося, достойна заміна звичайному скрабу для обличчя, адже в його склад входять нутове борошно, глина, трав'яні та фруктові порошки, які м'яко очищують та делікатно скрабують не дряпаючи шкіру. Пребіотики, що входять до складу, підтримують мікробіом шкіри. А це, у свою чергу регулює роботу сальних залоз і сприяє регенеративним процесам шкірного покриву. Для моєї комбінованої шкіри схильної до недоліків цей убтан підійшов ідеально!
Сподіваюсь мій досвід стане вам у нагоді)
Дякую за увагу! Обійняла)
Завжди ваша Мисткиня
Коментарі (0)