Олена✨

Три #madeinukraine б’юті бренди, які допомагають ЗСУ

Три #madeinukraine б’юті бренди, які допомагають ЗСУ

90% моєї доглядової косметики - українські бренди. Постійно тестую нові продукти від різних ТМ, дізнаюся про їх особливості та вибираю фаворитів (про яких згодом розкажу докладніше).

Сьогодні я хочу розповісти про три неймовірні українські бренди, які не тільки турбуються про вашу красу, а й допомагають нашим Збройним Силам.


HILLARY

20% від прибутку бренд спрямовує на допомогу ЗСУ та ТРО. На сайті компанії та в соціальних мережах щомісячно публікують звіти – скільки і на що було витрачено коштів. Зокрема, за липень бренд допоміг ЗСУ на суму 443 555 грн (закупівля генераторів, старлінків, тепловізорів, перерахунок у фонди).

Мій фаворит від HILLARY, яким користують декілька років – UBTAN ASIA.

MR. SCRUBBER

Цей бренд співпрацює з волонтерським штабом АНГАР, допомагаючи придбати дійсно потрібні речі. Крайній збір коштів на квадрокоптер DJI Mavic 3 Fly More Comb і комплект батарей склав 128 000 грн. Кошти було накопичено завдяки активності - 50 грн від вартості кожного проданого крем-гелю для тіла йшли на допомогу ЗСУ. Крім того, бренд надсилає свою продукцію захисникам і ВПО.


Детальнішу інформацію можна знайти на їхніх сторінках у соціальних мережах.

BOGIKA

30% з продажу твердого шампуню «Живлення та відновлення» бренд перераховує у фонд «Повернись живим». У липні було перераховано 4 788 грн. Також бренд допомагає ВПО, передаючи засоби гігієни через різноманітні фонди.


Сухі шампуні BOGIKA для мене топовий продукт, адже з ними моє волосся менше жирніє і виглядає дивовижно.

*Не змогла додати продукт.

А ще нещодавно я натрапила на ще один бренд, продукцію якого обов'язково спробую.

SISTER’S AROMA
За час повномасштабного вторгнення бренд перерахував 5 779 716 грн у фонд Сергія Притули, «Фонд Маша», UAnimals та окремим ротам ЗСУ. Недавно їхній фокус змінився на забезпечення усім необхідним жінок на фронті спільно з Фондом "Марш Жінок".

Вдячна українським б’юті брендам за їхню роботу, нові продукти, виплату заробітних плат та сплату податків. Окрема подяка соціально відповідальним брендам, які допомагають ЗСУ та тим, хто потребує допомоги.

Впевнена, що це далеко не весь список б'юті-брендів, що роблять добро.
Маєте інші приклади? Поділіться ними. Обов'язково спробую їхню продукцію.