krislemly

Re.Care | Тонер для обличчя

Re.Care | Тонер для обличчя

Продовжую тестувати та ділитися враженнями про засоби нового українського бренду RE.CARE, які вже стали для моєї шкіри справжньою «швидкою допомогою» в моменти, коли з’являються небажані проблеми у вигляді висипів та чорних цяток. Сьогодні прийшла черга розповісти про тонер з 2% саліциловою кислотою.

Пакування тонера RE.CARE витримане в мінімалістичній стилістиці, яка відповідає загальному дизайну продуктів бренду.

Дозатор формату фліп-топ, він є оптимальним для такого типу засобів, особисто я вважаю його найзручнішим.

Тонер має активну формулу із саліциловою кислотою, яка відома своїми протизапальними та антибактеріальними властивостями, що робить її ідеальним компонентом для боротьби з акне та чорними цятками, залишаючи шкіру чистою, гладенькою і свіжою.

Консистенція тонера RE.CARE легка і рідка, але спочатку мене трохи насторожило, що він досить довго поглинається в шкіру. Тому я використовую його під час вечірнього догляду, коли є більше часу на б'юті-процедури і не потрібно поспішати. Це дозволяє тонеру повністю розкрити свої властивості, працюючи на глибоке очищення та підготовку шкіри до нанесення інших засобів.

Після тривалого використання я помітила, що він м'яко, але ефективно відлущує ороговілі клітини, допомагає зменшити висипи та контролювати появу чорних цяток. Шкіра виглядає більш гладенькою, чистою та доглянутою. Водночас він не пересушує, що робить його ідеальним навіть для чутливої шкіри.

Особливо мені подобається використовувати тонер в тандемі з гелем для вмивання з цієї ж лінійки. Разом ці засоби створюють ідеальний комплекс для очищення шкіри: гель дбайливо знімає забруднення, а тонер завершує процес.

Однозначно рекомендую цей тонер всім, хто шукає ефективний засіб для боротьби з недоліками шкіри.

24 жовтня, 2024
krislemly
24 жовтня, 2024