tt.assya

Моя нова любов у догляді за тілом

Гель для душу “Зволоження та живлення” від Владіком Beauty Depot — це щось особливе! Аромат малинового йогурту 🩷 настільки смачний і насичений, що хочеться залишитися під душем трохи довше, ніж зазвичай. А ще він чудово зволожує шкіру, роблячи її м’якою, ніби після спа!

І найцікавіше — пакування! Це не просто флакон, а імітація залізної банки з під напою з відкривашкою — виглядає настільки стильно і незвично, що його хочеться взяти з собою всюди. Об’єм 400 мл, тож вистачить надовго 💧

Гель для душу містить натуральні інгредієнти, такі як екстракти алое вера, квітів липи та гамамелісу, які зволожують і заспокоюють шкіру. Олія авокадо та гліцерин живлять і пом’якшують, а колаген допомагає зберігати еластичність шкіри. Склад також містить амфотерні та м’які ПАР, які ефективно очищають без пересушування.

• кава з маршмелоу для тих, хто обожнює затишок ☕

• тропічний сплеш — це вибух свіжості і літнього настрою 🍍

• квітка персика — ніжний і романтичний 🌸

З такими ароматами кожен душ — маленький ритуал насолоди. Я дуже рекомендую спробувати цей гель для душу! Це реально дуже топовий засіб з класним ароматом і стильним пакуванням. Взагалі, я в захваті! 💖