Hillary | Сentella Moisturizing & Soothing Eye Patches
Про патчі, що не печуть чутливу зону під очима
Я взагалі не сильна прихильниця патчів під очі - якось рідко їх беру, бо постійно немає часу на цю процедуру. Але якщо бути чесною, то прикласти зранку холодні патчі з холодильника на набряклу ділянку - це такий кайф🤤
Так як у мене ця зона доволі суха (хоча зараз вже ситуація краще, бо не користуюсь ретиноїдами, але планую повертати з наступного тижня), то я обрала варіант з центелою для заспокоєння і зволоження шкіри від бренду HILLARY .
Патчі знаходяться в коробочці, а сама баночка кругла, все в чорному кольорі, як я люблю 🖤дуже стильно та мінімалістично.
Чесно кажучи, я не знайшла на пакуванні точної кількості патчів у баночці, але на мою думку їх тут 60 шт, тобто 30 пар) це стандартна кількість для такого продукту.
В баночці додатково є пластикова мембрана і лопатка для того, щоб діставати патчі.
Склад пропитки тут максимально безпечний і з цікавого можна виділити гліцерин, порошок ірландського моху, екстракт центели (власне головний компонент), гіалуронат натрію - ці всі складові направлені на зволоження, відновлення і заспокоєння; кофеїн знімає набряки, покращує мікроциркуояцію.
Також виробник зазначає, що до складу входить ще зволожувач PatcH2O, який забезпечує миттєве і тривале зволоження, нормалізує бар'єрну функцію шкіри і захищає від впливу зовнішніх факторів.
Самі патчі виготовлені з гідрогелю, зеленого кольору. Вони середньої товщини (1-2 мм навскидку) і мають в принципі зручне лекало.
Я не знаю, як ви, а я завжди кладу патчі гострим котиком якраз в кутки ока, а круглу частину звертаю до вилиць. Для мене так зручно і найбільш логічно))) але так то і навпаки теж непоганий варіант, це вже хто як звик.
Найголовнішим плюсом для мене стало те, що ці патчі не печуть і не подразнюють шкіру. Я взагалі не відчуваю їх (лише перші 3-5 хвилин, тому що есенції в баночці дуже багато і сам патч гарно нею просочений, і тому перші хвилини може сповзати).
Максимально комфортні відчуття під час процедури, я тримаю іноді і по 15 хв - вони ще не висихають, але вже дають не так багато вологи.
Ефект мене влаштовує однозначно - шкіра підтягнута, набряклість сходить, мені комфортно навіть без подальшого нанесення крему під очі (але я все одно це роблю, щоб не дати жодного шансу сухості). На синці вони не впливають, бо давайте будемо відвертими: синці під очима - це генетична штука і в мене, наприклад, вони є навіть якщо я гарно висплюсь. Тому дивно вимагати від патчів, щоб вони освітлювали синці 🤷♀️ну це нереально.
Почервоніння, подразнення і висипань патчі не викликали, тож тут все добре зі складом 👌🏻 кожного ранку користуюсь і проводжу цей ритуал з максимальним задоволенням. Я тепер і наступного разу візьму для себе патчі саме від Hillary, тому що для мене головною ознакою якості є відсутність печіння і пристойний рівень зволоження. А з цим вони справляються ідеально 🖤
Коментарі (0)