Nastina

Елегантна парфумна вода little black dress - класика від Avon

Вітання! До затишних осінніх образів хочеться додати елегантну, парфумну воду. І тут в нагоді стає бестселер від Avon - аромат Little Black Dress. Я вже мала варіант Party, який зачаровує трояндою та малиною, мала класику - цей парфум у форматі 50 мл, а також крем для рук з цим же ароматом. Тоді я була в абсолютному захваті і зараз, коли мені в руки потрапила мініатюра цієї парфумної води, я вирішила поділитися своїми враженнями про найпершу версію - класичний Little Black Dress

Випускається дуже давно, тож думаю, багато хто згадає цей квадратний флакончик😍

Трішки основної інформації⬇️

Прем’єра аромату: 2001
Країна ТМ: США
Зроблено в: Польща
Тип аромату: східні
Початкова нота: Імбир, Жасмин, Квітка абрикоса, Коріандр, Цикламен
Нота серця: Іланг - іланг, Гарденія, Рожевий перець
Кінцева нота: Боби тонка, Мускус, Сандал, Слива

Погоджуюся з описом вище, аромат дійсно тонкий та східний, але не кричучий, його комфортно носити в звичайний день по місту.

Парфум безперечно гарний: відчуваються квіти, східна нотка, а також легкий післясмак сливи. Багатогранна піраміда підійде на осінь, зиму та початок весни. На теплий період не знаю, чи комфортно розкриється аромат, адже використовувала взимку. Стійкість на досить високому рівні, парфумна вода тримається увесь день, та супроводжує мене тонким шлейфом. ЇЇ хочеться розпилювати знову і знову, вдихаючи неймовірні ноти гарденії, іланг-ілангу та цикламену.

10/10

Раджу спробувати парфумну воду Little Black Dress цієї осені🍂