MAXIMOVA🌷

Бальзам для губ Girlwood

Бальзам для губ Girlwood

В цьому продукті поєднались красивий декоративний ефект, якість, мімішне пакування та зручність використання. Це комбо, яке оцінить кожна дівчина!

А ще всі продукти бренду Girlwood - сертифіковані. На кожен продукт є сертифікат аналізу (COA) та сертифікат безпечності матеріалу (MSDS).

Бальзам для губ Girlwood

Все виглядає дуже красиво і естетично. Коробочка декорована милими серденьками, а сам бальзамчик упакований в пластикову тубу рожевого кольору.

Найцікавіше - це аплікатор виконаний у формі сердечка, я таке бачу вперше і виглядає це неймовірно, навіть настрій піднімає.

В нижній частині флакону є кнопка: клік-формату, яка дозує потрібну кількість засобу. Бальзам виходить у потрібній кількості але назад вже не опускається. Однозначно цей засіб прекрасний варіант для подарунку! Особливо на день закоханих, через свою особливість.

Він має досить насичену пігментацію, можна нанести трішки і колір на губах вийде ніжно-рожевий, а якщо нашаровувати - то це буде більш яскравий ефект. Колір красивий і освіжає обличчя. При цьому у бальзаму дуже приємна текстура, що приємно зволожує губи і виглядає глянцево. В складі є доглядові складові:

- сквалан, який добре пом'якшує шкіру, допомагає утримувати вологу, відновлює пошкоджену шкіру, заспокоює чутливі ділянки;

- токоферилацетат, один із багатьох типів вітаміну Е, забезпечує значні антиоксидантні переваги для шкіри.

Стійкість середня, пігмент поступово зникає після чашки кави чи їжі.

Я із задоволенням користуюсь цим бальзамчиком, він прекрасно поєднується з рожевим хайлайтером у відтінку 03 Сакура. Про нього розказувала за цим посиланням: https://club.makeup.com.ua/post/54485/