Hillary | Ідеальне очищенн я та видалення макіяжу
Hillary Cleansing Balm Almond + Shea
Засоби такого формату я часто оминала і вибирала на заміну гідрофільну олію. Просто тому що за зручністю для мене вона здавалася практичнішою. Але не змогла оминути новинку від бренду Hillary - очищуючий бальзам Cleansing Balm Almond + Shea:
Опис властивостей від бренду:
- видаляє макіяж та забруднення зі шкіри;
- надає шкірі здорового вигляду та свіжості;
- підходить для очищення шкіри обличчя та очей;
- знімає навіть водостійкий макіяж.
Пакування
Бальзам упакований у додаткову коробочку, на якій є основна інформація про засіб. Сам бальзам знаходиться в баночці із щільного пластику з дзеркальною кришкою, що повністю знімається (ну дуже естетично), усередині є захисна мембрана та лопаточка. Лопаткою до речі, цілком зручно користуватися.
Загалом бренд забезпечив корисною інформацією свій продукт з усіх боків, але це і на краще, так з'являється більше довіри і впевненості про якість продукту.
Склад:
Caprylic/Capric Triglyceride, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, PEG-40 Sorbitan Peroleate, Pentaerythrityl Distearate, Hydrogenated Vegetable Oil, Shea Butter Ethyl Esters, Tocopherol, Lecithin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Parfum, Limonene, Linalool
Активні компоненти:
- Каприлові/капринові тригліцериди - незважаючи на назву це натуральний компонент, що отримується з кокосової олії та рослинного гліцерину, пом'якшує та відновлює шкіру, допомагає їй протистояти втраті вологи, не є комедогенним.
- Олія солодкого мигдалю - містить багато лінолевої та олеїнової кислот, які служать хорошими розчинниками для декоративної косметики і ліпідних "пробок",що утворюються в сальних протоках.
- Ефір олії ши Silky Shea - 100% натуральна олія, дозволяє бальзаму залишати на шкірі дуже приємне бархатисте відчуття.
- Гідрогенізована рицинова олія - допомагає емульгувати та змивати залишки ліпідів, також утворює при контакті з водою емульсію – ніжне молочко.
Склад не маленький, але в ньому присутні корисні та рослинні компоненти, які чудово балансують.
І хочу відразу сказати, що шкіра в мене комбінована, схильна до забивання пір, появі чорних крапок навіть там, де їх раніше не було, роздратування тощо від подібних засобів, якщо в них все погано зі складом.
Текстура, аромат
По текстурі це такий ніжний щербет, який тане в руках, простіше кажучи, це масло, тільки у твердому вигляді. Однорідний, без домішок, світло-жовтогарячого відтінку; з легким ароматом, він відчувається десь віддалено в процесі очищення.
Набирається він легко, завдяки своїй приємній текстурі, мінімальна витрата. І така позитивна відмінність із гідрофільною олією, що з бальзамом ви самі вибираєте кількість при використанні. І якщо макіяж дуже легкий, то знадобиться його прям зовсім трохи.
Отже, бальзам або гідрофільна олія - це перший етап в очищенні шкіри обличчя. Далі це пінка/гель, кому що зручніше.
Спосіб застосування:
Використовую бальзам один раз на день і тільки ввечері. На сухі руки беру невелику кількість і трохи розтираю його, щоб він почав танути. Шкіра обличчя також суха. Починаю поступово масажувати шкіру обличчя, в ділянці очей довше, тому що туш я зазвичай наношу в 2 шари. Далі змочую трохи руки і продовжую масажувати, при контакті з водою, бальзам перетворюється на емульсію; потім змиваю.
Результатом буде повністю очищена шкіра. Користуюся я ним уже близько місяця і щоразу від макіяжу разом зі спф-кремом у мене не лишається якихось слідів. Шкіра ідеально чиста. Також немає відчуття плівки на очах. Немає сухості чи стягування.
Враження через місяць використання
Як я згадувала вище, у мене комбінована шкіра, яка схильна до появи чорних крапок, сальні нитки за мого типу шкіри - процес природний, але іноді їх буває більше, ніж зазвичай. Розширені пори, що можуть забитися. І найчастіше це результат використання невідповідних за складом мені засобів, або якщо я з якихось причин раптом починаю пропускати користуватися доглядом.
Так от, цей бальзам не забив мені пори, у мене не з'явилося більше чорних крапок чи сальних ниток, навпаки, чорних крапок стало явно менше, сальні нитки вже не такі виражені. Шкіра виглядає помітно чистіше.
Підсумуємо:
Бальзам я рекомендую. У моєму випадку, він робить шкіру кращою, чистішою. Відмінно та м'яко видаляє макіяж, без подразнень. Економічний у використанні. Також у складі є корисні компоненти.
Коментарі (0)