saybeautyk

Joko Blend | Aqua Glow Washing Foam

Joko Blend | Aqua Glow Washing Foam
Joko Blend | Aqua Glow Washing Foam

Потихеньку ми рухаємось далі по моїй карті оглядів нової лінійки Aqua Glow від Joko Blend і сьогодні про пінку 🩵

Ніжна, мʼяка, делікатна хмаринка, що ідеально підійде для чутливої, роздратованої, сухої шкіри і шкіри на лікування топічними/системними ретиноїдами.

Пінка запакована була в голубу коробку, як і всі інші засоби лінійки. Характерна особливість саме цієї - вона має силіконову щіточку для масажу обличчя. Дуже добре, що сама насадка знімається і таким чином можна її відкласти, тому що я зі своїми активними запаленнями на обличчі не можу собі дозволити масаж щіткою.

Але для сухої шкіри це цілком доречно 👌🏻

Обʼєм стандартний - 150 мл.

Текстура пінки тут ніжна, мʼяка, напівкремова навіть - не можу передати, наскільки вона лагідна до шкіри. Це дійсно сама делікатна вмивачка, яка у мене була.

Продивившись склад, я не була здивована такій мʼякості пінки, адже він дійсно направлений на потужне зволоження. Вперше бачу настільки насичений склад саме очисника і я в захваті)

🩵Зволожувачі та пом’якшувачі:

Aqua (Water) — основний зволожуючий компонент.

Sorbitol — зволожує шкіру, зберігає вологу.

Glycerin — утримує вологу на поверхні шкіри.

Sodium PCA, Sodium Lactate — природні зволожувачі, які підтримують баланс вологості.

Sodium Hyaluronate — гіалуронова кислота для глибокого зволоження.

Panthenol — провітамін В5, зволожує, заспокоює шкіру

🩵Очищуючі компоненти:

Coco-Glucoside, Sodium Olivoyl Glutamate, Cocamidopropyl Betaine — м’які очищуючі агенти.

🩵 Відновлювальні компоненти:

Phospholipids, Sphingolipids — компоненти клітинних мембран, покращують бар’єрні функції шкіри.

Amino Acids (Arginine, Aspartic Acid, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine) — амінокислоти для відновлення та зміцнення шкіри.

Як я вже казала, і очищення тут таке саме лагідне, як сама консистенція піни.

Вона ЗОВСІМ не подразнює і не стягує шкіру, тож якщо є проблеми сухості, роздратування - ця умивалка буде чудово підходити.

Через те, що в мене зараз шкіра знову стала дуже проблемною і запаленою, я від такого мʼякого засобу відчуваю недоочищення, тож наразі особисто мені вона не підходить(

Але ж це і не дивно 🤷‍♀️бо моя шкіра в цілому сама по собі жирна і проблемна, медузи набагато густіший, ніж у більшості людей. Саме тому зараз і її віддала мамі, а сама користуюсь гелем від Joko Blend з лінійки Skin Detox (https://club.makeup.com.ua/post/43627/ ), а також гелем для проблемної шкіри від recare (https://club.makeup.com.ua/post/52383/)

При цьому я не виключаю повернення до неї, бо з наступного тижня повертаю топічну терапію ретиноїдами і не виключено, що моя шкіра буде ну дуже вразливою для хард-вмивачок.

Не дивлячись на те, що це єдиний не підійшовший для мене продукт з лінійки Aqua Glow я все одно стверджую, що пінка топова.

Таке дбайливе вмивання ще треба пошукати, тому що більшість очисників як не крути, а порушують захисний барʼєр, тим паче ті, що націлені на боротьбу з акне.

А тут суцільна мʼякість і нічого більше.

Ілеально для сухариків, чутливошкіриків👌🏻 та всіх, хто страждає від дерматиту на обличчі.