Kristina S

#testmakeupclub я такого не очікувала..

#testmakeupclub я такого не очікувала..

Я надзвичайно зраділа встигнувши на тестування цього разу,адже вже і не пам'ятаю коли потрапляла у список за цією категорією. Отже, тестувала боксик від SKINBAR і готова поділитися враженнями. Засобами бренду до цього не користувалася,але про нього чула.

#testmakeupclub я такого не очікувала..

Я вперше використовувала альгінатні маски і після четвертої сформувала для себе декілька правил та порад на майбутнє,які можуть стати корисними і тобі.


1. У тебе має бути достатньо вільного часу на процедуру.
Не раджу замішувати маску коли у тебе меньше 40 хвилин часу.
2. Краще одягни те,що не шкода забруднити.
Усі чотири маски в процесі нанесення і застигання крапали на одяг на тіло, при тому,що я намагалася бути обережною.
3. Нерви мають бути у порядку 😅
Розраховуй на те,що щось може піти не так. Мені здавалося,що у мене все йде не за планом...
4. Якщо тобі не подобається відчуття холоду - зачекай до літа 😅
Температура у моїй кімнаті була 21 градус і маска давала значне відчуття прохолоди. Мій ніс замерзав, було дискомфортно.
5. Ви не маєте бути надто втомленими. Адже після 15 хвилин релаксу потрібно постаратися і деякий час змивати та знімати маску.

Її обрала першою для використання ввечері. Маска сірого кольору із чорними частинками має цікавий землистий аромат. Я здогадалася,що усієї упаковки буде забагато для одного застосування і розділила на половину. Через те,що не вгадала з пропорцією води, навіть половини було забагато,тому намастила і шию і руку 😂 аби не викидати. У процесі нанесення маска стікала,замастила одяг і я трохи почала розчаровуватись.


Що отримала після? Шкіра була пружна,приємна на дотик.

За назвою обрала її для використання зранку і не вгадала... Рекомендую наносити або ввечері,або якщо не плануєте кудись виходити, щоб був час на очищення обличчя.
Маска зеленого відтінку з приємним,свіжим ароматом. На цей раз консистенція вийшла густішою,але не набагато, тому вона також стікала.
Як першу так і цю маску я нанесла на усе обличчя і навіть губи та шию,лише уникаючи очей.


Що побачила після? Я була спантеличена,адже мої губи були в темних плямах і обличчя також. І якщо на губах пофарбувалася лише деяка шкіра,то з обличчя я ще досі не можу змити. На щастя це не критично і виглядає як легка пігментація. Сальні нитки на лобі та на підборідді стали темними,а пори носі взагалі усі потемніли.

Ця маска мені не сподобалася.

Найгламурніша маска з усіх,адже має шимер. Вона жовтого кольору і пахне як аскорбінка.
Що отримала після ? На цей раз я дійсно побачила результат - тон обличчя став світлішим. Також як після усіх масок шкіра пружна та м'яка.

Має зелений колір і приємний пудровий аромат. Націлена на відновлення та регенерацію.
Я не побачила змін. Тон шкіри залишився незмінним.

Усі маски добре розчинялися у воді,майже без грудочок та мали цікаві аромати. Незважаючи на те,що я жодного разу( мені здається) не вгадала з пропорцією води, вони все одно застигали.


Я рада,що є час спокійно замісити та нанести маску. Швидше 10 хвилин вони у мене не застигали. Тримала я на обличчі їх близько 20 хвилин.
Мені було цікаво торкатися обличчя у масці і відчувати желейну текстуру. Протягом усього часу я відчувала аромат і він мені не заважав.


Що мені не сподобалося:
1. Маска стікає і може забруднити щось
2. Маска надає прохолоду. Якщо спочатку це приємне відчуття,то з часом полотно стає прям холодним і особливо замерзав ніс. Цей ефект має і свій плюс - зранку така процедура догляду зменшить набряки та пробудить.
3. Тривалий час займає знімання і змивання. Жодна маска не знялася одним полотном і чим тонкішим був шар, тим меньше шматочки. Знявши основну частину залишається контур який був надтонким і змивався тільки водою.

Якщо прочитавши це у Вас зникає бажання спробувати альгінатну маску - пам'ятайте,що у Вас може бути позитивніший досвід. Але поки,особисто для мене цей процес приніс більше клопотів ніж релаксу.


А ще мені спало на думку,що такі маски краще використовувати разом з подругою,мамою чи сестрою. Це однозначно буде веселіше та зручніше(можна нанести маску одна одній).

Патчі знаходяться у мінімалістичній пластиковій тарі та запаковані у картонну коробку. У комплекті є лопатка для зручності.
Всередині патчі щедро просочені сироваткою,тому потрібно акуратно відкривати їх. Полотно велике і гарно сяє завдяки шимеру.
Нажаль поки користувалася я ними лише один раз,адже не змогла терпіти печіння. У мене дуже чутлива шкіра навколо очей і спочатку я подумала,що проблема у цьому. Але прочитала відгуки дівчат,які відчували те саме і поки не наважуюся користуватися далі.
Через 5 секунд після нанесення я вже відчуваю печіння, поколювання і воно посилюється. Після зняття я відчуваю дискомфорт ще деякий час.

Патчі мають ідентичне пакування із синіми. Колір полотна жовтий і також із шимером.
Нажаль я також відчувала печіння і дискомфортні відчуття під час та після використання.

Нажаль мені не вдалося відчути релакс та позитивний вплив патчів. Мені дуже хочеться визначити причину печіння. І можливо це варіант норми.

Я з цікавістю починала тестування,але спробувавши усі засоби отримала більше негативних вражень. Планую удосконалити навички використання альгінатних масок та вивчити питання щодо патчів.