Tanserb

Montblanc Lady Emblem L'Eau

Montblanc Lady Emblem L'Eau

Lady Emblem L'Eau від Montblanc - це парфум для жінок, належить до групи ароматів Квіткові Фруктові.

Випущений в 2017.

Парфумер: Sonia Constant.

Верхні ноти: Лічі, Листя Мандарина, Білий Персик, Апельсин і Бергамот;

ноти серця: Троянда, Магнолія, Півонія, Груша, Конвалія і Жасмин;

ноти бази: Мускус, Кедр, Cashmeran, Iso E Super і Смоли.

Montblanc Lady Emblem L'Eau

З німецьким брендом Montblanc я взагалі не була знайома. Пробник купила заради цікавості. Сподобався флакон та піраміда. Але коли я послухала цей парфум, то зрозуміла, що флакон повністю відображає характер аромату. Він чудовий!

На старті аромат яскравий, соковитий, кришталевий. Соковитий солодкий апельсин обрамляють ніжний персик та свіжий лічі. До цього букету приєднується ледве відчуті трав’яні нотки. Старт красивий, свіжий, соковитий, яскравий, дзвінкий

Серце розкривається найніжнішою свіжою трояндою. Це тонкий, дуже приємний аромат троянди, що ледь розпустилася, з крапельками роси. Троянда тут чудова! Вона свіжа та надзвичайно ніжна. Троянда в серці грає соло. Півонія, жасмин і конвалія їй трохи підспівують, додаючи аромату об'ємності і переливів.

В базі кашемір, кедр та мускус надають аромату м’якість та теплість.

Цей парфум про ніжність, жіночність, витонченість, свіжість, з водяною ноткою, повітряність, невагомість. Не назву його оригінальним. Але він такий гарний у своїй простоті і мені дуже сподобався. Флакон чудово передає характер аромату – ніжний, кришталевий.

Стійкість невелика – десь 3 години. Але для подібних свіжий парфумів це нормально.

Дуже мені сподобався цей парфум. Отливант куплю точно. Але є думки купити й цей гарний , наче кришталевий повно розмірний флакон