Aquolina Pink Sugar
Аромат на грані цукрової коми🍬
Трішки вступу, вирішила я пару місяців назад оновити свій парфумерний гардероб, набрала багато всього, вирішила треба розбавити чимось ванільним, в збережених були два аромати, перший аромат повна протилежність, його ви вже бачили тут:
https://club.makeup.com.ua/post/53904/
Другий…Коли я перший раз його нанесла, перше, що було в голові «Пожежа на кондитерській фабриці», «Це точно туалетна вода?», я зазвичай даю ароматам відпочити з дороги, тут я думала куди вже. Тоді був досить теплий день і два натиски були перебором.
🚩Тож обережно з дозуванням.
- Початкова нота: Апельсин, Бергамот, Листя інжиру, Малина
- Нота серця: Конвалія, Лакриця, Полуниця, Цукрова вата, Червоні ягоди
- Кінцева нота: Боби тонка, Ваніль, Карамель, Мускус, Сандал
І ось в жовтні нарешті прийшла сіра, волога, дощова, холодна осінь і він заграв. Тепер я відчуваю старт, який заявлений у піраміді, цитрусові, малину і далеку трав’яну ноту, яку напевно дає лист інжиру.
Потім виходить лакриця, яка додає аромату трішки гіркуватості, далі аромат просто перебиває шалена кількість цукру та ванілі і на далекому фоні грають ягоди.
Я не почула тут мускусу, тільки через годину вловила трішки сандалу і бобів тонка. Тут дуже активна солодкість, тож на перший погляд здається , що аромат ніяк не відкривається і звучить досить плосковато.
Асоціації дійсно святкові, на одязі мені дійсно відчувається солодка вата чи саморобні іриски на сковороді, навіть здається, що на фоні з’являються спеції.
Особливо красиво відкривається в холодну пору, в іншу думаю користуватися не буду, тай 100 ml. мені точно вистачить надовго.
Він припаде до смаку любителям гурманських і нудотно-солодких ароматів. Але рекомендую починати з пробнику.
Коме нтарі (0)