О'L

Що просто зараз маю у себе в косметичці?

Що просто зараз маю у себе в косметичці?

Нещодавно натрапила на свої перші дописи та знайшла ті, де в рамках Beauty-челенджу показувала вміст своєї косметички та косметички своєї доньки )

https://club.makeup.com.ua/looks/1589/

https://club.makeup.com.ua/looks/1601/

Які продукти в мене змінилися з того часу та яким я й досі залишаюсь вірною?

З того часу маю три продукти, які залишаються незмінними:

Праймер від Catrice – не знаю, який вже це тюбик за рахунком, оскільки кілька років поспіль купую лише його. Зараз закінчую останню тубу та пробую перейти на праймер від The Ordinary, що вже займає свою місце у моїй косметичці ))

Рум’яна Bourjois – всі знають, що вони нескінченні, тому вони лежать тут вже кілька років! Найцікавіше, що вони мені й досі подобаються та я досі ними користуюсь. При цьому їх вистачить ще, мабуть, років на п’ять точно!

Пудра Natureal – зараз вона має нове оформлення, проте, у мене ще стара версія. Нею я більш ніж задоволена, купую кілька разів поспіль, щоправда маю на меті замінити її на коригуючи пудру від Florence by Mill`s.

Що та чому змінила.

Тональний засіб від The Ordinary, на жаль, вже знятий з продажу, тож, давно змінила його на BB Maybelline, який, до речі, купую вже 100 разів поспіль )))

Також змінила тіні для брів на олівець від Maybelline. У минулому році такий олівець виграла на цій платформі у якомусь конкурсі – він настільки мені сподобався, що купую вже втретє.

Відмовилась тимчасово від туші – рожевий засіб від Essence – це фіксатор для брів )

Для вій наразі використовую засіб від The Ordinary. Раніше користувалась Foltene, та, на жаль, вже давно не маю змоги його придбати ((((

Результат від The Ordinary мені подобається, хоча наносити його мені не дуже зручно (

Помада від Maybelline теж надовго залишилась в цій косметичці – вона також колись дісталась мені у якості подарунку на цій платформі. Зараз купую її вже кілька разів поспіль – задоволена якістю, відтінком та вартістю.

Гігієнічні бальзами бувають різні, хоча дуже люблю Victoria`s Secret ) Купую наборами та змінюю )

"Свій" найулюбленіший консилер ще не знайшла, поки за порадою Kizza користуюсь Catrice )

Що просто зараз маю у себе в косметичці?