Кислоти - одне слово і тисячі мурах по шкірі
Re.Care Exfoliating Face Peeling
Всі вже давно зайшли в "ретинолові" та "кислотні" тренди і прописують цілі схеми догляду за шкірою з активами в той час, коли саме слово "кислоти" викликає в мене холодок по спині і здивовані очі совенятка на обличчі, бо я абсолютний новачок в цих іграх! Але дуже дарма! Моє знайомство з кислотним пілінгом від Re.Care перевернуло моє ставлення до кислот і догляду за обличчям в цілому.
Формула засобу збагачена гліколевою, саліциловою та молочною кислотами, які ефективно відлущують ороговілий шар епідермісу, вирівнюють тон та рельєф, очищають та звужують пори, запобігають запаленням, підвищують еластичність та пружність шкіри. Як зазначає сам виробник - у складі є так звані антоціани, що є потужними антиоксидантами.
З такою базою засобу процес відновлення та оновлення епідермісу завдяки цьому пілінгу подарує гарну, сяючу шкіру!
Використовувати засіб можна 1-2 рази на тиждень. Пакування тут як у стандартної сироватки: скляна, лаконічна баночка зі зручним дозатором у вигляді піпетки. Наносити пілінг слід на очищену суху шкіру. Розприділяємо засіб кінчиками пальців, уникаючи зони навколо очей. Я витримую його 7-10 хвилин і змиваю теплою водою.
Шкіра виглядає одразу сяючую та наповненою зсередини. Далі наношу улюблений крем, аби завершти процедуру та заспокоїти шкіру. При використанні кислот у догляді слід використовувати вдень засоби з SPF, аби не мати згодом "спецефектів" у вигляді пігментації. Будьте гарними разом з Re.Care!
Коментарі (0)