Mariaa_

The Elements Skin-Brightening Serum

Азелаїнова кислота давно підкорила моє серденько, оскільки вона не агресивна та гарно працює на моїй жирній чутливій шкірі.

У складі її концентрація 8%. Окрім неї, також представлений бетаїн 4% (зволожуючий компонент) та алоє вера 35% (у складі на 1-му місці, до речі).

Раніше я користувалась APad 20% Azeclair Acid Serum від бренду Geek & Gorgeous, тож хотіла все ж спробувати щось інше та порівняти досвід використання азелогліцину у Geek & Gorgeous та власне самого засобу з азелаїновою кислотою.

Склад: Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Aqua (Water), Propylene Glycol, Azelaic Acid, Betaine, Clycerin, Caprylyl Glycol, Sodium Gluconate, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Citric Acid.

Хоч шкіра у мене себопрофіцитна, тож це не заважає одночасно бути її чутливою, зневодненою та проявлятись з почервоніннями через різні фактори, зокрема стрес і зміна сезону. Ця сироватка не подразнює її, добре поглинається та вирівнює тон шкіри (маю пігментацію та пост-акне). Тому це однозначно +++

АЛЕ. Мінуси все ж для себе також знайшла. Я не використовую її вдень, тому що потім протягом дня шкіра виглядає ну дуууже масною, відчуття досить некомфортні. Закриваю я її кремом Purito із центелою. Пудра ситуацію не покращує. Хоча планувала використовувати двічі на день, все ж вимушена залишити лише на ніч або використовувати тоді, коли не планую виходити з дому.

Сподіваюсь, мій досвід стане комусь в нагоді. Сироватка дива не робить, але загалом позитивно впливає на стан шкіри.

Поділіться, хто користувався і своїми враженнями 😉