Pilirina 💛💙

Narciso Rodriguez в українській інтерпретації

Narciso Rodriguez в українській інтерпретації

Цей аромат для мене родом із юності. Пам'ятаєте колись на пікі популярності був парфум Narciso Rodriguez For Her у рожевому флаконі? Тоді його майже всі дівчата хотіли отримати до своєї колекції, але його вартість була шалено високою.

Ох, як я любила на нього поглядати на вітринах магазину та у каталогах глянцю. Рожевий флакон так і манив.

Йшов час. Дівчинка виросла. Парфумерні смаки змінилися. Колись купувала його навіть у розпиві, але чомусь повноцінний флакон так і не поставила до своєї колекції. Тепер розумію чому. Я так і не змогла подружитися з мускусом Narciso Rodriguez, який лоскотав до чхання мої ніздрі, але його пудровість мене зачаровує і досі.

Як можна було оминути цей флакон від Avenue des Parfums, який близький за настроєм, але у ньому немає цього фірмового мускусу, який так не любить мій ніс? Насправді аромат дійсно дуже схожий за звучанням, але з меншою гучністю компонентів, хоча стійкість у ньому досить довга - до 4-5 годин шлейфить, потім поступово стихає.

В ароматі Avenue des Parfums є якийсь цікавий дисбаланс - він пудровий, але в той же час свіжий. На перший погляд здається легким у звучанні при розпиленні, але є нотки, які чіпляють ольфакторику.

Я тут чітко відчуваю кокетливо-грайливий дует соковитого персика та білої, садової троянди, які доповнює теплий, деревний сандал з відтінком дуже ніжних, ледве вловимих на фоні пачулі. Мускус звісно є у великій концентрації, але він абсолютно не дратує ні мене, ні оточуючих. Дуже м'який і жіночний, приємно огортає і йде у тонкий пудровий шлейф. Інші ноти сплітаються у спільну композицію, створюючи чудове поєднання, але розрізнити їх всі я не можу. Хочу відмітити, що пудровість у аромату не пильна, як і в оригінальному звучанні Rodriguez, але при цьому він такий самий ніжний і легкий. Ніби подих вітерця несміливо приніс аромат із саду і знову зник, лишаючи за собою аромат.

Насправді користуватися туалетною водою Imazing Brasila можна у будь-яку пору року: вона зігріває своїм пудровим звучанням взимку і залишається ніжною та трохи освіжає у теплу погоду.

Я б сказала, що цей парфум доречний у будь-якій обстановці та ситуації. Так що, дівчатка, якщо ви шукаєте аналог Narciso Rodriguez For Her, зверніть увагу на аромат Imazing Brasila від Avenue des Parfums. Ціна доступна - якість відмінна.

А які ваші улюблені аромати від бренду Avenue des Parfums? Їх настільки багато, що обрати якийсь один досить тяжко. Поділіться своїми улюбленцями у коментарях 🫶