Vikulyk

Олійка для росту і зміцнення вій і брів від Reclaire

Олійка для росту і зміцнення вій і брів від Reclaire

Сироваткою Reclaire я користуюсь три тижні кожного дня, інколи використовую декілька разів на день і вже бачу результат, особливо на війках. Склад тут натуральний, містить безліч олій і вітамінів, тому я користуюсь часто, адже засіб безпечний.

Як помітно на фото: війки стали навіть різної довжини, деякі з них швидше пробудились в рості від дії засобу. Мені подобається подібний ефект, навіть такий вид нарощення роблять.

Олійка для росту і зміцнення вій і брів від Reclaire

Олійка знаходиться в класичному тюбику. В мене олійка не протікає, але я завжди ставлю її стоячи і ніяких жирних слідів під час користування на баночці не залишається.

Щіточка зручна, на неї вміру набирається олійка, і якісно розприділяється на вії і брови.

Дія на вії. За період користування, я помітила, що вії стали міцнішими і темнішими, вже десь за тиждень, коли користувалась тушшю для вій, вони аж скрипіли, адже засіб зробив їх жорсткішими.

За три тижні я вже помітила і збільшення росту війок.

На цьому фото-результат теж за три тижні.

Дія на волоски брів.Олійка стала чудовим засобом для відновлення брів після ламінування, в мене можуть ламатись волоски після такої процедури, але завдяки цій олійці жодного волоска не випало.

Про ріст брів мені поки важко сказати, бо брови відновлюються значно повільніше вій, така їхня природа, і процес росту може початись в кращому випадку вже з двох місяців, але я тішусь, що вони ніяк не постраждали після ламінування, завдяки цій олійці.

Висновок. Чудова бюджетна олійка, яка дійсно працює і добре доглядає за волосяною частиною обличчя. А завдяки безпечному складу не шкодить зору і не подразнює очі.