Astro beauty

Мої порожні баночки жовтня 2024

Мої порожні баночки жовтня 2024

Цього місяця як і зажди маю про, що розповісти та чим поділитись.

Однозначним рекордсменом цього звіту є догляд за тілом.

Сюди увійшли наступні порожні баночки:

Заспокійливе мило для інтимноі гігієни від Delamark- чудовий засіб від українського виробника. Добре та ніжно очищує, не викликав сухості чи інших неприємних відчуттів.

Баттер для тіла Planet spa від Avon - чудовий зволожуючий батер з шимером. Із задачею зволоження справлявся добре.

Скраб для тіла The rituals of Karma від Rituals - найароматніший скраб в моєму житті. Ніжно очищує та зволожує шкіру, аромат, що лишався на шкірі дуже довго.

Рандомна сіль для ван з лавандою - чудова сіль для релаксу у ванні.

Парфумований гель для душу Style Milano від Avenue des parfums - чудовий парфумований гель для душу від 🇺🇦 виробника . Не сушив , добре очищав. Аромат ще довго лишався на тілі.

Мої порожні баночки жовтня 2024

Пінка для обличчя з бурштиновою кислотою та розмарином від Skinbar- пінка, що добре очищала, але дарувала моїй шкірі ефект стягнутості та сухості. Мені вона не підійшла.

Заспокійлива сироватка від Mermade - чудова сироватка, але ті ж враження від пакування та текстури, й від антивіковоі сироватки. Коли продукту залишається десь відсотків 30-35, діставати з упакування його складно.

Крем від темних кіл під очима від Ptashkin sad - чудовий крем для зони під очима, нарешті знайшла крем для зони під очима, який діє краще та більше ніж просто звичайне зволоження.

Олівчик від Ruby Rose у 02 відтінку Noughat - бюджетний нюдовий олівчик, який нарешті покидає мою колекцію. Відпрацював кожну вкладену копійчину.

Олівчик від Ruby Rose у 05 відтінку Cherry - розхламляю, оскільки він жахливо лягає на губи.

Туш SkyHigh у хайповому відтінку бургунді від Maybelline New York - моя перша скайхай. Бургунді колір на моїх карих очах було майже не помітно. Дуже мені сподобалась. Розхламляю її бо жаба через півроку користування вона почала засихати.

Ось такими були мої вик цього місяця 💄