Strange Love

Догляд від Jole

Догляд від Jole

Наразі мій догляд складається з трьох основних засобів. І всі вони від бренду Jole.

Відновлювальний ламелярний крем для обличчя
Jole Lamellar Treatment Calms Redness Barrier Repaire

Дуже поживний. Формула крему насичена корисними компонентами: вітамін С освітлює пігментні плями, ніацинамід звужує пори та зміцнює шкірний бар'єр, центелла азіатська заспокоює та знімає запалення, бісаболол швидко заспокоює почервоніння та свербіж, зменшує відчуття стягнутості. Завдяки такому потужному складу, шкіра стає гладкою, свіжою та сяючою. Крем універсальний: його можна використовувати як вранці, так і ввечері. Він чудово зволожує шкіру і створює ідеальну базу під макіяж.

Освітлююча сироватка з ретиналем Jole Retinal Brightening Serum

Мій перший ретиналь. За 3 місяці закину великий огляд на неї. А поки ділюся спостереженнями після першого місяця використання. Шкіра стала більш сяючою. Також вирівнявся відтінок шкіри, пігментні плями навколо губ не знали, але стали світлішими. При грамотному введені взагалі не викликав жодних негативних реакцій. Скоріш навпаки: таке враження, що він менш подразнюючий за "класичний" ретиноїд - ретинол.

Гель для вмивання із саліциловою й мигдальною кислотами Jole Anti-Acne Cleanser

Моя любов! Нещодавно він в мене закінчився, а на Мейкапі його розпродали. Довелося чекати більше тижня на появу. На цей час використовувала інші засоби, і вкотре переконалася, що жоден інший гель не здатен так ефективно очищувати шкіри без відчуття стягнутості. Він взагалі не піниться, до цього важко звикнути. Наношу на обличчя, трішки масажую та залишаю на 1-2 хвилини. Так він ще ефективніше очищує пори, при цьому взагалі не сушить.

Догляд від Jole