Бюджетний базовий Новорічний подарунковий набір для дівчат
Зимові суперфуди: кориця + апельсин 🍊
Вітаю! Шукаєте бюджетний новорічний подарунковий набір для дівчинки чи жінки? Я вже протестувала цей і готова поділитись результатами та нюансами Magic Time від Tink.
Одразу видно, що Tink запустили саме святкову новорічну лінійку, яка має стати подарунковою. Дизайн + можливість повісити набір як прикрасу на ялинку + різдвяні аромати апельсинів та кориці у випічці.
Крем для рук Magic Time від Tink
Крем для рук Magic Time ідеальний для роботи, його можна покласти або в сумку, або одразу залишити на робочому місці, розказую чому:
- Маленьке, але акуратне паку вання. Об’єм 40 мл - ну буде заважати і займати багато місця.
- Крем дуже швидко впитується в шкіру. Наніс, пару хвилин і можна починати працювати - немає неприємної липкості, навіть при роботі з паперами ви не залишете масних слідів.
- Гарно напитує руки. Знову ж таки - регулярне використання тільки покращить ситуацію зі шкірою рук. В сладі на перших позиціях гліцирин для зволоження, а також масло ши.
Бальзам для губ Magic Time від Tink
Бальзамами для губ від Tink я вже користувалась, але цей трошки відізняється від мого попереднього досвіду:
- Він дуже густий, зазвичай бальзами більш рідкі, а тут прям видавлюється горошинка, яку ти розмазуєш по губам.
- Зволожує губи на декілька годин. Поки я з ним - я не обвітрювала губи навіть при поганій погоді.
- Як і крем, бальзам має цитрусовий аромат з елементами кориці, але тримається він не дуже довго.
- Дає невеличкий блиск, як і звичайні гігієнічні помади.
Загалом я залишилась задоволена. Це безпрограшний новорічний набір ідеально підійде як для колеги оскільки його можна залишити на роботі як сос-засоби, так і для тієї, кому не знаєш що дарувати - оскільки це база 🍊
Коментарі (0)