Mandarinka

Бюджетний базовий Новорічний подарунковий набір для дівчат

Вітаю! Шукаєте бюджетний новорічний подарунковий набір для дівчинки чи жінки? Я вже протестувала цей і готова поділитись результатами та нюансами Magic Time від Tink.

Одразу видно, що Tink запустили саме святкову новорічну лінійку, яка має стати подарунковою. Дизайн + можливість повісити набір як прикрасу на ялинку + різдвяні аромати апельсинів та кориці у випічці.

Крем для рук Magic Time ідеальний для роботи, його можна покласти або в сумку, або одразу залишити на робочому місці, розказую чому:

• Маленьке, але акуратне пакування. Об’єм 40 мл - ну буде заважати і займати багато місця.
  • Крем дуже швидко впитується в шкіру. Наніс, пару хвилин і можна починати працювати - немає неприємної липкості, навіть при роботі з паперами ви не залишете масних слідів.
  • Гарно напитує руки. Знову ж таки - регулярне використання тільки покращить ситуацію зі шкірою рук. В сладі на перших позиціях гліцирин для зволоження, а також масло ши.

Бальзамами для губ від Tink я вже користувалась, але цей трошки відізняється від мого попереднього досвіду:

• Він дуже густий, зазвичай бальзами більш рідкі, а тут прям видавлюється горошинка, яку ти розмазуєш по губам.
  • Зволожує губи на декілька годин. Поки я з ним - я не обвітрювала губи навіть при поганій погоді.
  • Як і крем, бальзам має цитрусовий аромат з елементами кориці, але тримається він не дуже довго.
  • Дає невеличкий блиск, як і звичайні гігієнічні помади.

Загалом я залишилась задоволена. Це безпрограшний новорічний набір ідеально підійде як для колеги оскільки його можна залишити на роботі як сос-засоби, так і для тієї, кому не знаєш що дарувати - оскільки це база 🍊