SKOMSKA

Hillary Vitamin C Refreshing & Firming Eye Patches

Очі відразу видають стан .

Через постійні нічні тривоги - здається, що вже хронічний недосип ...синці, та мішки під очима, втомлений вигляд , нові дрібні зморшки, плюс я люблю спати обличчям в подушку - лише так відчуваю безпеку та засинаю, а зранку маю легкі помятості на шкірі.

Зазвичай в своїй рутині я не мала патчів, лише інколи купувала поштучно .

Але через дані обставини , вирішила приділити більше уваги даній зоні, та обрала освіжальні і зміцнювальні патчі для очей від Hillary , що будуть боротися із ознаками втоми , та відновлювати шкіру навколо очей.

▪️Вони прийшли в дуже стильному пакуванні.

▪️Чорна , картонна коробка виглядає призентабельно , та має необхідну інформацію для користувача.

▪️Всередині знаходимо чорну баночку з патчами .

▪️ Добре закривається, не протікає.

▪️Є захистна , пластикова , матова мембрана до якої прикріплена ложечка, щоб брати патч.

▪️Це дужеее зручно , люблю коли все продумано .

▪️Об'єм: 60шт

▪️В баночці ми знаходимо - справжній скарб, принаймні так виглядають патчі, адже мають розкішний , золотистий колір .

▪️Вони зручної форми, ідеально прилягають до шкіри , не сповзають , добре просочені емульсією.

▪️Товщина комфортна, близько 1 мм.

▪️Емульсія нагадує текстуру води, прозора та рідка.

Активні компоненти:

▪️Вітаміном C  та ретинолом, для освітлення темних кіл під очима.

▪️Екстракт петрушки чинить м'яку протинабрякову дію .

▪️Екстракт кори шовковиці зміцнює стінки капілярів та стимулює синтез колагену. ▪️Гіалуронова кислота та  колаген зменшують прояви мімічних та “сонних” зморшок, роблячи шкіру гладкою та пружною.

▪️Підходять для всіх типів шкіри.

Я тримаю патчі в холодильнику , наношу кожного ранку на чисту суху шкіру під очима на 15-20 хвилин, поки роблю макіяж очей.

▪️За цей час мішки та набряк під очима зменшується, шкіра стає зволожена та доглянут і декоративні засоби лягають ідеально .

▪️Протягом тривалого використання я помітила, що темні кола стали світліші, завдяки охолоджуючим властивостям гарно сходить ранковий набряк та мішки .

▪️Також зменшились дрібні зморшки.

▪️Мені подобається даний ритуал в ранковій рутині, тим більше він дає гарний результат .

▪️Патчі дуже зручні та мають чудову якість .

Радію, що тепер маю цілу баночку і можу із задоволенням використовувати .

Дякую Hillary за якісний продукт !