Hillary Vitamin C Refreshing & Firming Eye Patches
👁
Очі відразу видають стан .
Через постійні нічні тривоги - здається, що вже хронічний недосип ...синці, та мішки під очима, втомлений вигляд , нові дрібні зморшки, плюс я люблю спати обличчям в подушку - лише так відчуваю безпеку та засинаю, а зранку маю легкі помятості на шкірі.
Зазвичай в своїй рутині я не мала патчів, лише інколи купувала поштучно .
Але через дані обставини , вирішила приділити більше уваги даній зоні, та обрала освіжальні і зміцнювальні патчі для очей від Hillary , що будуть боротися із ознаками втоми , та відновлювати шкіру навколо очей.
▪️Вони прийшли в дуже стильному пакуванні.
▪️Чорна , картонна коробка виглядає призентабельно , та має необхідну інформацію для користувача.
Огляд баночки
▪️Всередині знаходимо чорну баночку з патчами .
▪️ Добре закривається, не протікає.
▪️Є захистна , пластикова , матова мембрана до якої прикріплена ложечка, щоб брати патч.
▪️Це дужеее зручно , люблю коли все продумано .
▪️Об'єм: 60шт
Огляд патчів, та активні компоненти
▪️В баночці ми знаходимо - справжній скарб, принаймні так виглядають патчі, адже мають розкішний , золотистий колір .
▪️Вони зручної форми, ідеально прилягають до шкіри , не сповзають , добре просочені емульсією.
▪️Товщина комфортна, близько 1 мм.
▪️Емульсія нагадує текстуру води, прозора та рідка.
Активні компоненти:
▪️Вітаміном C та ретинолом, для освітлення темних кіл під очима.
▪️Екстракт петрушки чинить м'яку протинабрякову дію .
▪️Екстракт кори шовковиці зміцнює стінки капілярів та стимулює синтез колагену. ▪️Гіалуронова кислота та колаген зменшують прояви мімічних та “сонних” зморшок, роблячи шкіру гладкою та пружною.
▪️Підходять для всіх типів шкіри.
Спосіб використання і результат
Я тримаю патчі в холодильнику , наношу кожного ранку на чисту суху шкіру під очима на 15-20 хвилин, поки роблю макіяж очей.
▪️За цей час мішки та набряк під очима зменшується, шкіра стає зволожена та доглянут і декоративні засоби лягають ідеально .
▪️Протягом тривалого використання я помітила, що темні кола стали світліші, завдяки охолоджуючим властивостям гарно сходить ранковий набряк та мішки .
▪️Також зменшились дрібні зморшки.
▪️Мені подобається даний ритуал в ранковій рутині, тим більше він дає гарний результат .
▪️Патчі дуже зручні та мають чудову якість .
Радію, що тепер маю цілу баночку і можу із задоволенням використовувати .
Дякую Hillary за якісний продукт !
Коментарі (0)