Чистикова Дар'я

Добавки з Магнієм + B6

Добавки з Магнієм + B6

Скажи стресу — НІ! Магній допомає подолати негативний вплив стресу на організм. Не буду довго розповідати про його користь, адже у спільноті всі, навіть домашні улюбленці дівчат, вже знають про нього. Зазначу лише певні симптоми (дзвіночки) дефіциту магнію в організмі, на які варто звернути увагу та відвідати свого лікаря:

— Стомлюваність та м'язову слабкість

— Дратівливість

— Тривожність

— Безсоння

— Порушення ритму серця

— М'язові спазми

Особисто я "присіла" на магній від Zest, про ці добавки і хочу розповісти сьогодні ⬇️

Загальна кількість "пігулок" — 20 шт, вони досить великі, круглі та плоскі, як монети. Мають приємний лимонний смак.

Рекомендується використовувати не більше 2 штук на день. Активні інгредієнти у складі на 1 таблетку наступні:

💊 магній – 125 mg (мг) у вигляді карбонату магнію,

💊 вітамін B6 – 1,4 mg (мг)

Що стосується ефекту, то я відчула значне полегшення стану та підвищення життєвих сил вже після кількох днів вживання. А при регулярному прийомі я стала помічати, що я реально стала набагато спокійнішою, при тому без втрати енергічності, дрібниці мене вже не так турбують, зникло неприємне почуття внутрішнього роздратування без причини (і це не залежить від циклу). Якість сну покращилася, я перестала прокидатися кожні дві години та більше немає проблеми із самим засипанням.

Звичайно це не чарівна пігулка, я намагаюсь працювати над контролем рівня стресу і використовую всі можливі способи для покращення настрою та загального стану. Але завдяки цим шипучкам я точно стала на крок ближче до внутрішнього "дзену" 🧘‍♀️

Ще одна форма магнію у вигляді звичайних таблеток — комплекс MgB6 Retard.

На початку вони були розміщені в коробочці, яка містила детальний опис комплексу, склад пігулок, рекомендації щодо використання та інші важливі деталі.

Всередині пластикова баночка з самими вітамінами. У баночці знаходиться 30 пігулок. Візуально вони тришарові, відносно великі.

Активні інгредієнти наступні:

💊 Оксид магнію 437,67 mg (мг) (що відповідає 264 mg (мг) магнію)

💊 Гідроксид магнію 252,46 mg (мг) (що відповідає 100 mg (мг) магнію)

💊 Піридоксин гідрохлорид 22,12 mg (мг) (що відповідає 5 mg (мг) вітаміну B6)

Цю добавку приймала вже моя мама. За її словами, дія пігулок помітна — вона відчула підвищення енергії та зменшення втоми. Вона також зазначила, що покращився її настрій і тривожність знизилася.

В наші часи магній потрібен буквально кожному. Раджу звернути увагу на добавки від Zest, оскільки вони дійсно підтримують нервову систему, можуть поліпшити загальне самопочуття та знизити рівень тривоги.

Нагадую, допис містить інформативний характер, прошу не нехтувати попередньою консультацією вашого сімейного лікаря перед прийомом.

Дякую за увагу ❤️