Міцелярна вода, яка не лише якісно змиває макіяж, але й має крутезний склад
Міцелярна вода MINTHIS від Mixtura
Чи може засіб з дружнім до шкіри складом ефективно знімати макіяж? Так! Розповідаю та показую 👇
Пакування. Стильна матова скляна пляшечка з прозорою етикеткою і білими написами. Приємно важка в руці — скло додає особливого відчуття якості.
Дозатор з помпою, щільно закритий кришечкою, та дозво ляє економно використовувати засіб.
Об'єм: 100 мл. Термін використання після відкриття — 6 місяців.
Склад: Aqua, Rosa Damascena Flower Water, Cucumis Sativus Fruit Hydrozol, Mentha Piperita Hydrozol, Pentylene Glycol, Heptyl Glucoside, Caprylyl/Capryl Glucoside, Potassium Sorbate, Xylitol, Anhydroxylitol, Sodium Benzoate, Xylitylglucoside.
Крутезний, лаконічний, натуральний. Без барвників, без ароматизаторів. Не містить спирту, мила, парабенів і силіконів, а включає гідролати та екстракти рослин, квітів, які в процесі вмивання утворюєть міцели, які захоплюють частинки бруду та стабілізують їх у розчині.
Детальний розбір:
🌿 В основі вода, гідролат рози дамаської (заспокійливі та тонізуючі властивості), гідролат огірка (освіжаючі та зволожуючі властивості), гідролат м'яти перцевої (тонізуючі та антисептичні властивості)
🌿 Pentylene Glycol - зволожувач.
🌿 Heptyl Glucoside, Caprylyl/Capryl Glucoside - ніжні ПАРи, які ефективно очищають шкіру, не висушуючи її.
🌿 Potassium Sorbate, Sodium Benzoate - безпечні консерванти, які зареєстровані як харчові добавки.
🌿 Xylitol, Anhydroxylitol, Xylitylglucoside - комплекс природних цукроспиртів, який має антибактеріальні та протигрибкові властивості.
Консистенція та аромат. Водичка зі злегка рожевим відтінком і ніжним натуральним ароматом троянди, який просто зачаровує.
Враження від використання:
🌿 Естетичне пакування, неповторний аромат та колір — те, що захоплює з першого використання.
🌿 Склад шокує своєю натуральністю та безпечністю (основне, щоб не було індивідуальної реакції, адже натуральна косметика не є гіпоалергенною).
🌿 Міцелярна водичка якісно справляється зі змиванням щоденного макіяжу. Декілька секунд зі змоченим міцелярною водою диском на очах — і навіть найстійкіші гелеві олівці та тіні на основі безпроблемно змиваються.
🌿 Що не під силу міцелярці? Змити червону помаду Vinyl. Чи це проблема для мене? Ні, скоріше перевага. Знаючи особливості цього відтінку помади, можу ствердно сказати, що міцелярну воду, яка з легкістю її змиває з першого разу я б боялась використовувати для демакіяжу очей та шкіри.
🌿 P.S. Спочатку я вагалась, чи пробувати засіб, адже на деякі косметичні продукти, які у складі мають троянду у мене була реакція у вигляді почервоніння шкіри (від чого це залежить не знаю). Але Міцелярна вода MINTHIS від Mixtura не викликає жодної негативної реакції, ні в зоні очей, ні на шкірі. Навпаки, за відчуттями вона заспокоює шкіру.
Задоволення від використання міцелярної води від Mixtura зашкалює. Якщо ви цінуєте натуральні продукти з “прозорим” складом, обов’язково спробуйте! У мене вона точно буде на повторі.
Коментарі (0)