khoroshaeva

Базове зволоження з чарівним ароматом)

Базове зволоження з чарівним ароматом)
Базове зволоження з чарівним ароматом)
Базове зволоження з чарівним ароматом)
Базове зволоження з чарівним ароматом)

Всім привіт✌️

Ви вже знаєте про мою любов до олійок для кутикули від Shelly. Однак, я вже спробувала всі їх олійки та вирішила, що треба спробувати щось новеньке. Мій вибір зупинувся на олійці для кутикули від Pudra Cosmetics з ароматом манго. Розповідаю більш детально👇

Олійка представлена в пузатому, скляному флаконі, що виглядає доволі стильно. Однак, такий формат має свої недоліки: флакон досить громіздкий, щоб брати його з собой у сумочку, та слизький, що ускладнює його використання.

Крім того, після нанесення олії на кутикулу, доводиться тримати флакон відкритим та чекати 5-10 хвилин, поки вона вбереться, інакше залишаються жирні сліди по всьому флакону.

Проте, це проблема не тільки Pudra, а всіх олійок у скляних флаконах, через що я люблю фломастери або шайби).

Ви запитаєте: "а чому тоді взяла цю олійку?", а я відповім, була впевнена, що флакончик виконаний з пластику, принаймні так здавалося по фото🥲.

Кришка флакона відкручується, в неї вбудована щіточка та, нажаль, вона теж зовсім незручна. Вона коротенька та дуже маленька, занадто м'яка та "лиса". Коли наносиш олійку, то зовсім не відчуваєш ту щіточку, хотілося б, щоб вона була ну трошки щільнішою та міцнішою.

Об'єм: 13 гр, витрата дуже економічна.

Склад у олійки гарний та збалансований. Він містить багато компонентів, які мають зволожуючі та живильні властивості. Додаю найцікавіше:

  • Олія солодкого мигдалю: Багата на вітаміни E і F, жирні кислоти. Глибоко живить кутикулу, пом'якшує шкіру навколо нігтів, запобігає появі задирок.
  • Екстракт манго: Містить вітаміни A, C, E, антиоксиданти. Живить, зволожує, має заспокійливу дію.
  • Каприлік/каприк тригліцерид: Емолент рослинного походження, який пом'якшує і зволожує шкіру, створює захисний бар'єр
  • Токоферол (вітамін E): Антиоксидант, захищає клітини від пошкодження, сприяє загоєнню.
  • Убіхінон (коензим Q10): Антиоксидант, стимулює регенерацію клітин, уповільнює старіння шкіри.
  • Ретиніл пальмітат (вітамін A): Стимулює оновлення клітин, покращує стан кутикули.

Олійка не викликала жодних алергічних реакцій та подразнень шкіри.

  • Консистенція: олійка, ріденька. На дотик приємна, не надто жирна та не липка.
  • Аромат доволі насичений, але приємний. Не скажу, що пахне натуральним манго, скоріше це солодка цукерка з мангово-лікерною начинкою. Запах відчувається на шкірі протягом 1-2 годин, але не викликає жодного дискомфорту. От вже тільки через аромат раджу спробувати цю олійку).

Я використовую цю олійку на ніч, щодня, протягом 1-го місяца.

Щіточка, що йшла в комплекті з олійкою, зовсім не підходить для нанесення. Вона залишає занадто багато продукту, який взагалі не розподіляється, а збирається "калюжкою" на нігті, через що тече та дуже довго вбирається.

З цієї причини, для розподілення використовую стару щіточку від Shelly, яка ідеально підходить для цього).

Якщо абстрагуватися від невдалої щіточки, то сама олія приємна до шкіри, вона добре розподіляється (не рідною щіточкою) та досить швидко вбирається - 2-3 хвилинки. Вбирається повністю, не залишаючи відчуття липкості та жирності.

Моя кутикула: через 1.5 тижні після манікюру стає дуже сухою, тому потребує гарного, щоденного зволоження.

В олійці Pudra мені не сподобалися пакування та щіточка, але сама олійка дійсно гарна та дає чудовий, видимий ефект:

  • Миттєво зволожує та живить кутикулу, забезпечуючи тривалий комфорт. Якщо наношу олійку на ніч, то кутикула виглядає доглянутою протягом всього наступного дня.
  • Шкірка навколо нігтів стає м'якшою та гладкішою: навіть загрубіла шкіра бічних валиків.
  • Ручки виглядають більш доглянутими та охайними.
  • Приємний, смачний аромат.

Олійка мені сподобалась, не гірша за мою улюблену помаренчеву Shelly, але пакування залишає бажати кращого. Якщо виробник змінить щіточку, то обов'язково її повторю).

P.s : дівчатка, останнім часом я не надто активна в клубі та у ваших дописах. На це є кілька причин: я хворію, не вистачає часу та в цілому, трохи втратила зацікавленність та натхнення. Тому, не ображайтеся, читатиму та коментуватиму по можливості).

Дякую за увагу💕