Marinka🌈Rainbow

Естетика та догляд з масажною свічкою

Всім привіт ❤️

Масажну свічку Gold Champ від Mareve я отримала в подарунок до замовлення ще влітку. Масаж робити було нікому, тому я відклала подарунок в шухляду і навіть трохи про нього забула.

Нещодавно я побачила невеликий огляд на ці свічки і виявилось ,що використовувати їх можна не тільки за прямим призначенням, а і для рук. Шкіра моїх рук наразі потерпає від значного зниження температури повітря і вже почала грубішати на кісточках та фалангах пальців. Креми особливо не допомагають, тому я вирішила спробувати в якості допоміжного засобу масажну свічку і мені сподобалось.

Далі розповім детальніше.

Пакування косметичних засобів від Mareve мені особливо подобається, виглядає дорого. Баночка кругла металева, витримана в чорному дизайні, щільно закручується. Віск пофарбований в жовтий колір. Основа свічки - соєвий віск. Також в складі містяться поживні олії.

Аромат розкривається лише під час використання, в баночці він не відчувається.

Аромат Gold Champ однаковий в усіх продуктах цієї лінійки, направленням дуже хожий на Kirke Tiziana Terenzi. Свіча має менш виражений аромат ніж інші засоби, і це плюс.

Використовувати масажну свічку дуже просто - необхідно запалити її та дати трохи часу на те щоб віск розплавився. В результаті нагрівання на поверхні утворюється рідина , консистенцією схожа на густу олію. При цьому віск нагрівається до оптимальної температури, він має ніжне тепло і тому його сміливо можна лити на шкіру, опіку точно не буде, як і інших негативних реакцій. Олія одразу не застигає та не поглинається, вона дає чудове ковзання, рослаблює та налаштовує на романтичний лад.

Я робила самомассаж рук . Хвилин 20 після руки ще залишались масними тому в цей час краще нічого не торкатися.

Після використання масажної свічі я отримала неймовірно ніжну шкіру рук. Загрубілі ділянки стали м'якішими , ефект тривав ще декілька годин. Також бонусом є чудовий, тонкий аромат, хоч все що асоціюється з Kirke я не люблю, на диво тут мені він подобається. Масажна свічка вартує того щоб спробувати. Це продукт який створює затишну атмосферу , настрій та задіює одразу декілька органів почуттів : візуальне сприйняття, аромат, тактильні відчуття та відмінні доглядові властивості.

За допомогою цієї крихітки можна влаштувати незабутній вечір близькій людині.

Тому я впевнена що ще неодноразово повторю покупку, дуже хочеться спробувати свічку з серії Rose wine.

Дякую за увагу 🫶