Кислотний пілінг для шкіри голови від Joko Blend
✨
Завжди в своєму догляді я маю засоби для додаткового очищення.
Вже раніше розповідала вам про скраб-пілінг для шкіри голови від Joko Blend в дописі: https://club.makeup.com.ua/post/50325/ .
Так , як він вже скоро закінчиться - я вирішила спробувати новинку - кислотний пілінг для шкіри голови від Joko Blend .
✨Засіб прийшов в картонній упаковці .
✨Має мінімалістичний, красивий дизайн .
✨Вказана вся необхідна інформація для користувача і розписана дія пілінгу.
Флакон
✨Всередині знаходимо флакон аналогічного дизайну.
✨Він виготовлений із пластику.
✨Об'єм: 100ml
Текстура, аромат, активні компоненти
✨Засіб має тоненький носик , через який дуже легко наносити пілінг на шкіру голови .
✨Мене дуже зацікавила текстура пілінгу, адже я зазвичай брала саме у вигляді скрабу, а тут вона просто гелева, прозора, тримає форму і це великий плюс, що не водяниста(в мене був досвід саме з рідкими і їх трішки складно розпроділяти, бо вони стікають).
✨Це ідеальний формат для тих, хто не любить скрабуючих частинок, або вони у вас важко вимиваються, але хочеться додаткового очищення - тоді це точно , що вам підійде, з ним все дуже просто і ефект чудовий
✨Аромат легкий, мені нагадує яблучний сік.
Активні компоненти:
- Кислоти у складі пілінгу забезпечують м’який ефект відлущення. Засіб дбайливо і ефективно доглядає за шкірою голови, видаляючи надлишки себуму та ороговілі клітини.
- Екстракт імбиру стимулює кровообіг.
- Вітамін В5 сприяє регенерації шкіри, має поживний і зволожувальний ефект.
- Гідролізований кератин розгладжує поверхню епідермісу. Пілінг посилює дію шампуня, підходить для всіх типів шкіри голови.
Процес використання , враження
(1 фото - до використання; 2 фото - нанесла пілінг; 3 фото - результат)
Як використовую?
Наношу на суху шкіру голови перед миттям.
Рівномірно розподіляю легкими масажними рухами, залишаю на 5-10 хвилин, та ретельно промиваю шампунем.
Використовую 1-2 рази на тиждень.
✨Пілінг глибоко очищає шкіру голови, видаляючи накопичені залишки засобів для догляду, пил та жир.
Допомагає регулювати вироблення себуму, робить волосся менш жирним і важким. Довше залишається відчуття чистоти і свіжості, також з'являється прикореневий об’єм.
Волосся має гарний блиск та виглядає доглянутим.
Засіб дуже зручний у використанні завдяки гелевій текстурі .
Вистачить на довго , так як можна викорисовувати лише до 2ох разів на тиждень .
Щиро рекомендую спробувати!
Кислотний пілінг для шкіри голови від Joko Blend вартий уваги!
Коментарі (0)