YuliHrytskoff

Еліксир-сироватка для відновлення та росту вій і брів Piel Cosmetics Lash Serum

Ну яка ж дівчина не мріє про довгі, пухнасті вії та густі, виразні брови? І навіть якщо природа в цьому питанні не обділила, все одно хочеться ще довше, ще густіше… Принаймні мені, так точно) Звичайно, свого часу в мене було багато експериментів у цьому напрямку – і натуральні олійки, і нарощення, і різноманітні подовжуючі туші… Та потім я відкрила для себе спеціальні сироватки для росту вій і саме про таку йтиме мова у даному дописі - Еліксир-сироватку для відновлення та росту вій і брів Piel Cosmetics Lash Serum.

Бренд Piel Cosmetics дуже презентабельно та вишукано оформлює свою продукцію. Я вже користувалась не одним їх засобом і кожного разу мій внутрішній естет більш ніж задоволений! Це стосується й сироватки – героїні сьогоднішнього відгуку.

Флакон із сироваткою приїхав до мене запакованим у вишукану картонну коробочку, витриману в біло-бузкових тонах. На обороті та бічних стінках є дуже вичерпна інформація про засіб від виробника. Коробочка мала елементи контролю першого відкриття.

Сам же флакон видовженої циліндричної форми, виготовлений із якісного і дуже приємного на дотик, матового пластику. Витриманий в такому ж стилі, як і коробочка, на етикетці дублюється основна інформація про сироватку.

Ковпачок у флаконі циліндричної форми, загвинчується на невелике різьблення.

Ковпачок має продовження, яке закінчується м'яким вузьким пензлем, яким дуже зручно розподіляти засіб по лінії росту вій та брів. Пензель синтетичний, акуратно підстрижений, м’якенький.

Об'єм засобу – 5 мл.

Склад сироватки дуже гарний, що важливо, не містить ніяких особливо небезпечних компонентів. А активами, які й сприяють росту та зміцненню вій і брів, виступають:

· Доглядовий комплекс «Procapil» - інноваційний пептид французької лабораторії, який є блокатором випадання волосин. Цей компонент у складі сироватки для брів та вій попереджає старіння волосяного фолікула і передчасне випадання волосин. Його ключова дія направлена на основні причини передчасного випадіння волосин – мікроциркуляцію крові та атрофію волосяних цибулин.

· Пептид «BIOTINOYL TRIPEPTIDE-1»: покращує зрошення волосяного фолікула, стимулює продукування закріплювальних молекул і сприяє росту волосин на 121%. Здатний продовжити цикл росту волосся до 70%.

· Екстракт планктону ARTEMIA SALINA в серумі для вій сприяє подовженню волосин до 50% завдяки прискоренню мікроциркуляції крові. Компонент наповнює волосяну цибулину енергією та живить її, стимулює формування нових кровоносних судин.

· Гіалуронова кислота відновлює здоровий вигляд волосся, надає блиску та м’якості, зменшує сухість і ламкість.

· Фосфоліпіди протидіють випадання волосків та попереджають втрату кольору.

· Екстракт карликової пальми усуває негативний вплив андрогенів, які спричиняють повільний ріст вій та брів.

· Рослинні кераміди відновлюють, зволожують і захищають шкіру. Знімають подразнення, усувають лущення.

Консистенція у засобу досить рідка, але якщо наносити його дозовано – не розтікається.

Колір – абсолютно прозорий.

Вираженого запаху засіб не має.

Згідно рекомендацій виробника, сироватку-еліксир необхідно використовувати таким способом: двічі на день нанести невелику кількість еліксиру безпосередньо на корені вій та брів, очищених від макіяжу; помасажувати протягом 1-2 хвилин. В період активного відновлення засіб потрібно наносити 2 рази на день. Після досягнення бажаного ефекту, для підтримання результату – серум застосовують 2-3 рази на тиждень.

Я використовувала засіб точно так, як і рекомендує виробник: вранці, перед нанесенням макіяжу та ввечері – після його зняття, наносила невелику кількість сироватки з допомогою пензлю на зону росту вій та брів (де є «залисини» і хотілося підвищити густину), робила невеличкий масаж до повного увібрання еліксиру.

Перший місяць використання сироватки наносила її щоденно двічі на день, в подальшому використовуватиму декілька разів на тиждень тільки ввечері (на момент написання відгуку – користуюсь сироваткою рівно місяць).

Жодних негативних відчуттів сироватка у мене не викликала – не було ні алергії, ні свербіння, ні припухлості повік.

Верхнє фото на всіх колажах – «до» початку використання сироватки, нижнє – «після».

«До»

До початку використання сироватки мене, в принципі, все влаштовувало, але, як то кажуть, немає меж досконалості)))

«Після»

Через місяць щоденного використання зміни на війках та бровах досить помітні. Найперше, вії стали значно виразнішими, підвищилась густина, вони стали довшими, а сам пігмент – темнішим. І що для мене дуже важливо – в мене люблять окремі війки закручуватись донизу, колячи око, відповідно, їх доводиться просто виривати((( Відколи я почала користуватись сироваткою – такого не відбувалось жодного разу, навпаки, війки, що закручувались донизу, випрямились та почали ріст вгору.

Позитивні зміни побачила й на бровах. Там, де були виражені залисинки – зявилось багато нових волосинок, поки-що це тільки пушок, але надіюсь, що з часом з нього сформуються повноцінні бровинки))) У всякому разі – це в будь-якому випадку прогрес!

Сказати, що я задоволена Еліксир-сироваткою для відновлення та росту вій і брів Piel Cosmetics Lash Serum – це нічого не сказати! В неї гарний, насичений активами склад; вона не викликає ніяких негативних/алергічних реакцій; підходить для довготривалого використання; її можна використовувати як для вій, так і брів; а головне – вона справді працює! Взагалі, це чудове капіталовкладення у свою красоту та зовнішність!

29 жовтня, 2024
YuliHrytskoff
29 жовтня, 2024