Блондинкам на замітку: ефективність ампул Braé Bond Angel
Я нещодавно стала блондинкою, і щоб підтримувати волосся в гарному стані, почала шукати різні засоби. У цьому пості я розкажу про ампули для волосся Braé Bond Angel.
Загалом стан мого волосся досить гарний: кінчики не січуться, волосся живе, кучері красиві. Але все ж таки освітлення — це травматична процедура. Тому, щоб зберегти такий гарний стан волосся, я порадилася з перукарем, і вона порекомендувала мені використовувати ці ампули.
Засіб представлений у вигляді ампулок. Одна ампулка містить 13 мл. Перший раз я використала всю ампулку, але бачу, що на мою довжину вистачить і половинки. Формат баночки, як і всі ампулки: прозора, має міцну герметичну кришечку.
По текстурі засіб рідкий, але при контакті з вологим волоссям одразу густішає і білішає. Тобто при нанесенні вже відчувається більше як маска, аніж рідина. Також він дуже жирно відчувається в руках. Я прямо руки промивала двічі милом, щоб забрати засіб.
Використання
Спочатку я промила голову шампунем двічі, як зазвичай.
Потім трошки підсушила волосся рушником. Воно повинно бути вологим, але вода з нього текти не повинна.
Наступним кроком нанесла засіб на волосся. Я виливала невелику кількість в долоню і розподіляла по волоссю, трошки прочісуючи руками. І так поки баночка не скінчилась. Далі прочесала гребінцем і вдягла шапочку для душу.
Залишила засіб на волоссі десь хвилин на 5 і потім ретельно змила проточною водою. Я після ампули не наносила кондиціонер. Тільки використала лівін і висушила волосся дифузором.
Результат
Коли я подивилась у дзеркало на сухе волосся, я була в шоці. Кучері оформлені, гладенькі та блискучі. Світло відбивається прямо від волосся. Я дуже давно не бачила його в такому стані. На дотик воно було м'яке та шовковисте. Волосся легко прочісувалося пальцями та не пушилося.
Звичайно ж, цей ефект не назавжди, і поступово волосся поверталося до свого звичайного стану (просто нормальне доглянуте волосся). Але ефект було видно добре до двох тижнів.
Тому тепер це мій мастхев. Роблю процедуру раз на місяць і радію результату.
Коментарі (0)