Черговий з асіб, яким я надіялась вилікувати шкіру
Моя боротьба з себорейною шкірою голови триває вже понад рік
Інтенсивна крем-паста проти лупи Elfa Pharm Octenifur
Після використання волосся мʼяке, не пушиться, легше розчісується. Але чи можна вилікувати стадію загострення себореї? Ні. Але однозначно рекомендую цей засіб для профілактики, з цим завданням він справиться. Також якщо хочете, щоб волосся довше залишилось чистим або усунути незначний свербіж та лупу.
Хочу відмітити дуже зручний спосіб нанесення продуманий виробником. Достатньо трішки повернути носик і можна наносити на шкіру прямо з баночки.
Як я використовую:
Рівномірно наношу крем-пасту на шкіру голови, добре втираю, тримаю 5-10 хв. Потім змиваю шампунем з цієї ж серії. Виробник рекомендує наносити не менше 8мл. Цієї упаковки мені вистачило на 6 разів. Використовувала два рази на тиждень.
Склад:
Aqua, Propanediol, Cetearyl Alcohol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Vp Copolymer, Inulin, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Undecylenic Acid, Arginine, Salicylic Acid, Lavandula Hybrida Oil, Glycerin, Piroctone Olamine, Menthol, Octenidine Hcl, Lactic Acid, Propylene Glycol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Sulfate, Sodium Chloride, Linalool, Linalyl Acetate, Ci 42090
Якщо хтось стикався з такою проблемою, поділіться дійсно дієвими засобами 🥺
Коментарі (0)