lina

Магічний помічник для макіяжу очей

Сьогодні хочу швиденько зробити огляд на суперський засіб який я використовую для боротьби з темними колами під очима.

Консилер від Eveline Magical Perfection 01 light це дуже дієвий, бюджетний і незамінний засіб у моїй косметичці. Я неймовірно рада, що обрала саме цей консилер, бо він допомагає мені і для нанесення під очима, щоб вирівняти тон шкіри, і маскує також деякі незначні недоліки на обличчі.

Я наношу цей засіб точково, і розтушовую все спонжем, час від часу люблю також покривати це пудрою, але здебільшого навіть і без неї все виглядає добре 🩷

Країна ТМ:

Польща

Зроблено в:

Польща

Об'єм:

15 ml

Склад:

( скопіювала з опису продукту)

Aqua, Hydrogenated Polysobutene, PEG-10 Dimethicone, Phanyl Trimethicone, Glycerin, Trisiloxane, Tripelargonin, Dimethicone, Talc, Sodium Chloride, Mica, Nylon-12, Phenoxyethanol, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Potassium Cetyl Phosphate, Camellia Sinensis Leaf Water, Propylene Glycol, Disteardimonium Hectorite, Magnesium Sulfate, Trimethoxycaprylylsilane, DMDM Hydantoin, Parfum, Triethyl Citrate, Ethylhexylglycerin, Pentylene Glycol, Citric Acid, Fructose, Sodium Hydroxide, Urea, Triethoxycaprylysilane, Disodium EDTA, Maltose, Sodium Lactate, Sodium Pca, Trehalose Euphrasia Officinalis Extract, Cucumis Sativus Fruit Extract, Sodium Benzoate, Sodium Salicylate, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Glucose, Amyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Titanium Dioxide, CI77491, Ci77402, CI 77499

Використовуючи цей чудовий консилер я має гладку і зволожену шкіру. Він не скатується, тримається довго і виглядає легко і натурально на шкірі 🩷