Hrystja_

Нічна маска для губ Pastel…

Я дуже люблю різні бальзами чи нічні маски для губ. Не забуваю їх наносити кожного вечора, і користуюсь з задоволенням. Літом мені достатньо було звичайного бальзаму. Зараз, з настанням холодів, а ще початком користування кислотами, мої губи стали значно сухішими...і бальзаму вже не достатньо. Тому почала шукати щось інше.

І, як тільки побачила цю маску...зрозуміла, що точно маю її спробувати.

В асортименті представлено три види: ваніль, персик і чорниця. Я взяла ваніль, бо дуже люблю цей запах.

І тут він справді неймовірний: солодкий, ніби десерт...це запах класичної ванілі.

Маска глибоко зволожує і живить губи під час сну, роблячи їх м'якими, гладенькими та здоровими.

В складі багато натуральних компонентів: кофеїн, гіалуронова кислота, гліцерин, бджолиний та інші воски і т. д.

Вона здатна за одну ніч помітно зменшити сузість і тріщинки губ. На ранок губи зволожені і помʼякшені. І не такі сухі протягом дня.

Ще мені тут дуже подобається те, що маска взагалі не липка і не обтяжує губи. Вона комфортна і я її не відчуваю на губах.

Якщо її порівняти з іншою відомою нічною маскою, то вони ніби схожі між собою, але я надам перевагу Pastel, бо якраз тут для мене і зіграв роль фактор " не липкості" і "не обтяження".

Для мене нічна маска Pastel виявилась чудовим доглядовим засобом для губ. Я справді бачу результат, і мені він подобається.