alena.rosee

СВОТЧІ Новинок LAMEL

СВОТЧІ Новинок LAMEL

Покажу Свотчі відтінків та розповім перші враження від затесту засобів 🫧

Сьогодні наша Yana__matviets показала новинку - тональний крем від Ламель , мене одразу зацікавила консистенція і ефект, тому я побігла дивитись його в реальному магазині , щоб перед покупкою зрозуміти який тон мені підходить ))) крім тональних , є ще консилери , які сподобались не менше , як виглядають , дивіться далі )

Тональний крем має рідку консистенція і як мегі показалось , а я довго його тестила біля стенду , гарно наносится, його можна розтягнути від майже прозорого до досить маскуючого, також він класно наслаюється.

Мені він все ж таки нагадав тональну сироватку Лореаль, тому цей тональний записала у б'юті Віш лист однозначно .

Фініш в нього матовий , не глухий . Шкіра виглядає свіжо ;)

По відтінкам , додала Свотчі ✨

Я собі обираю між 2n та 1с , де c - cold , n - neutral, w -warm (класична нумерація у тональних )

Консилер має більш щільну консистенція і при першому ж нанесенні гарно маскує все що треба , аплікатор великий , засіб маж більш виражений аромат чим тональний крем .

Я люблю використовувати такі консилери як тональний , наношу небагато (під очі , лоб та підборіддя ) і добре тушую пензликом - копитцем, такий тон дуже освіжає і при цьому дає рівний тон.

Собі обрала 01С та 03N ✨