Dove | Тестуємо м ус-автозасмагу для тіла разом
Dove DermaSpa Summer Revived Body Mousse
Нещодавно я отримала бокс із засобами від Dove, і, протестувавши кожен продукт, починаю ділитися враженнями. Пропоную розпочати з Summer Revived Tanning Mousse.
Цей мус обіцяє поступовий ефект засмаги та природний відтінок шкіри. Подивимося, як він справляється з поставленим завданням.
Мус представлений у зручному металевому флаконі з дозатором, який забезпечує зручне використання продукту та рівномірне видавлювання мусу.
Ось як виробник рекомендує використовувати Dove Summer Revived Tanning Mousse, щоб досягти найкращого ефекту:
Наносити мус на чисту, суху шкіру, і для кращого результату попередньо зробити легкий пілінг. Це допоможе засобу лягти рівномірно, без плям. Використовувати мус потрібно щодня, доки не досягнете бажаного відтінку засмаги.
Потім, щоб підтримувати отриманий колір, продовжуйте наносити засіб із певними інтервалами.
Такий підхід дозволить зберегти природний бронзовий відтінок, не даючи засмазі зникнути різко.
Оскільки я боялася отримати розводи та плями, для зручності вирішила використовувати спеціальну рукавичку для нанесення автозасмаги. Вона значно полегшила процес і допомогла рівномірно розподілити мус по шкірі, мінімізуючи ризик нерівномірного відтінку. До речі, нещодавно я вже розповідала про цю рукавичку — вона стала моїм must-have для таких засобів.
Текстура дуже легка та повітряна, завдяки чому його легко наносити та рівномірно розподіляти по шкірі.
Мус швидко всмоктується, залишаючи відчуття зволоженості без липкості.
Аромат приємний і ненав'язливий, що робить процес нанесення ще приємнішим.
Одним із ключових моментів для мене стало те, що засіб не залишає плям на одязі. Це великий плюс, адже можна не хвилюватися про сліди на речах після нанесення.
Щоб наочно показати, як працює засіб, для фотографії я нанесла його на одну руку. Мені не потрібен інтенсивний загар, тож я використала мус лише один раз, просто щоб додати шкірі легкого відтінку. Як бачимо, засіб чудово впорався із завданням — шкіра набула легкого бронзового відтінку, ніби я нещодавно ніжилася на сонечку.
Загалом, цей продукт ідеально підходить для тих, хто хоче виглядати засмаглим навіть у прохолодну пору року.
Коментарі (0)