Ta_nyaaaaaaa

Безпечна сироватка для росту вій. Дієва!

Після невдалого досвіду використання сироватки з біматопростом (з’явилась пігментація), я боялася купувати рову сироватку. До вибору підходила прискіпливо, шукала без шкідливих речовин, гормонів і препаратів у складі. Так наткнулася на Piel. Про свій досвід з нею розповідаю далі.

Сироватка запакована у продовгувату картонну коробку.

Об‘єм становить 5 мл. Цього вистачить надовго, бо навіть сироватки 3 мл мені вистачало на 3 місяці.

🔸 Serenoa Serrulata Fruit Extract (екстракт сереної пальми) – підтримує здоров'я волосся, стимулює ріст.

🔸Artemia Salina Extract – екстракт артемії, багатий на амінокислоти та мікроелементи, стимулює ріст волосся.

🔸Biotinoil Tripeptide-1 – пептид, який сприяє зміцненню волосся та підтримці їхньої структури.

🔸Apigenin – рослинний флавоноїд, який покращує кровообіг та живлення волосяних фолікулів.

🔸Oleanolic Acid – активна молекула, що допомагає у боротьбі з випадінням волосся.

🔸Hyaluronic Acid – гідратує та зволожує шкіру, що створює здорове середовище для росту вій.

Тож у складі безпечні для шкіри компоненти, які не містять гормонів та інших шкідливих речовин. Сироватка не містить агресивних компонентів.

Пензлик для нанесення дуже зручний - тоненький, тому ним можна приходитися прямо по лінії росту волосся.

Сироватка прозора, консистенція гелево-рідка, в очі не потрапляє.

Аромат приємний, пахне наче печиво з сухофруктами. З часом взагалі перестала помічати аромат.

Сироватку наносити потрібно ДВІЧІ на день. Для мене це щось нове, тому признаюся, що інколи наносила лише раз у день, елементарно забувала. Ще 1-2 хвилини масажувала ділянки, на які наносила сироватку.

Окрім лінії росту вій це були і брови - кінчики і початок.

Алергії на чутливих очах не викликав. Напочатку використання знову стала більш видима пігментація, згодом уже стало менш помітним, зараз також активно не проявляється.

Насправді перші зміни я помітила ДУЖЕ швидко - уже через тиждень. Вії потемнішали і почали проглядатися нові, які лише виростають з повіки.

Далі з кожним тижнем вії ставали все міцнішими, густішими і довшими, однак стосовно довжини зміни не такі помітні як з густотою.

На бровах теж з’являлися нові волосинки уже в потрібних місцях, саме там, де і наносила сироватку.

За місяць вважаю результат крутий, буду продовжувати використання 🔥

Раджу і вам, якщо шукаєте безпечні сироватки для росту вій, які окрім цього будуть доглядати за ними, зміцнювати їх.