Hrystja_

Cherisher засіб для росту брів

На початку вересня я познайомилася з сироваткою для росту вій Cherisher. Хто не читав, можна ознайомитись тут

https://club.makeup.com.ua/post/50678/

Це справді ідеальна сироватка. Нею я користуюся вже два місяці, і зараз мої вії стали ще більшими і міцнішими.

В мене за минулі роки дуже почали випадати брови. Зміна способу життя, стреси і напруга не минули безслідно. Брови ставали все тоншими і випадали. Я їх постійно не тільки фарбувала, а ще й підмальовувала, щоб не було видно цих залисин.

Після сироватки для вій, яка дала мені неймовірний результат, я зацікавилась сироваткою для брів...а раптом допоможе?

До складу входять тільки натуральні і безпечні інгредієнти, які принесуть максимум користі.

• Екстракт рожевих перлів і екстракт коралу- зміцнюють волоски брів, стимулюють процеси росту;
  • Екстракт карликової пальми і екстракт листя вайди- забезпечують глибоке живлення і покращують структуру;
  • Екстракт календули і екстракт камелії- дають оптимальне зволоження і загальнозміцнюючу дію;
  • Екстракт женьшеню і екстракт шіонака- ретельний догляд і захист від впливу зовнішнього середовища.

Цій сироватці потрібно було трохи більше часу, щоб я побачила ефект (а може то мої брови були вже в дуже недоброму стані).

Сироватку наносила кожен вечір, на сухі чисті брови. Через два тижні побачила, що брови перестали випадати.

Ще через два побачила результат, який мене порадував.

Зараз мої брови щ кожним днем стають ще кращими, бо тут є накопичувальний ефект. Результат мені дуже подобається, я його дійсно бачу.

Сироватка для мене стала незамінною в догляді, бо справді допомагає.

Я рада, що познайомилась з таким чудовим брендом, який робить таку якісну продукцію. Це дійсно той випадок, коли продукт відпрацьовує себе на всі 💯.