Dasha_Batalova

Самурайська свіжість від Rituals...

Rituals The Ritual Of Samurai Sport Ice Shower Gel став для мене справжнім відкриттям! Він потрапив до мене як сюрприз у боксі від Rituals і одразу захопив ароматом, який відчувався ще до розпаковки коробочки.

На жаль, на Мейкапі немає цього гелю, але позначу ту ж саму лінійку для чоловіків.

Перше тестування, звісно, дісталося чоловікові, але й я не втрималася — цей гель вартий уваги! Він просто ідеальний для спекотних днів або після важких тренувань, коли тілу так бракує прохолоди. Гель дійсно дарує відчуття свіжості завдяки японській м'яті, що ніби огортає шкіру легким поколюванням та охолодженням. Мій чоловік був у захваті, а я згодна з ним на всі 100%!

Доволі великий об`єм гелю — 200 мл.

Текстура — приємно густа, добре піниться, огортаючи тіло шовковою свіжістю.

Колір — прозорий з синім відтінком.

Аромат — нагадує догорий, м`ятний чоловічий парфум.

Щоразу, коли приймаю душ, відчуваю, як ця прохолода проникає у кожну клітинку шкіри, даруючи заряд енергії та легкість.

Особливо мені сподобалася заспокійлива дія бамбука, який чудово тонізує, допомагаючи тілу та розуму розслабитися після активного дня. Цей гель робить звичайний душ маленьким ритуалом, де зникає стрес і залишається тільки приємний аромат та відчуття свіжості.

Переваги, які оцінили ми з чоловіком:
✨ Довготривала прохолода навіть після душу
✨ Прекрасний вибір для спортивних буднів та спекотної погоди
✨ Заспокійливий екстракт бамбука та потужна дія японської м’яти
✨ Легке відчуття поколювання, що додає бадьорості
✨ Ненав’язливий аромат свіжості, який залишається на шкірі.

Тепер у нашій ванній цей гель займає особливе місце. Якщо ви шукаєте охолоджувальний гель, який перетворить ваші буденні водні процедури на насолоду, The Ritual Of Samurai Sport Ice Shower Gel стане вашим новим фаворитом.