getejra

Маска 3-Step Hydrating Mask

Маска  3-Step Hydrating Mask

Я обожнюю такі формати масок 3 в 1 «усе в одному»: складається з есенції, маски та крему, допомагає забезпечити інтенсивний догляд за шкірою в будь-який час і в будь-якому місці.

Крок 1: есенція наповнює шкіру живленням
Крок 2: тканинна маска для інтенсивного зволожуючого догляду
Крок 3: фінішний крем допомагає створити бар’єр для вологи на шкірі

На мейкапі зараз саме ця маска не представлена, тому я додала подібну. Взагалі їх є кілька видів, я ще пробувала червону.

всі продукти з цього комбо мають однаковий морський дуже свіжий аромат,
який заряджає енергією на весь день.

Саше 1,5 г містить зволожуючу есенцію, яка ефективно допомагає доставляти активні інгредієнти до шкіри. Текстура прозора і з легким ароматом. Аромати MISSHA завжди м'які та приємні. Есенція миттєво вбирається в шкіру.

Склад: Water, Glycerin, Dipropylene Glycol, Methylpropanediol, Glycereth-26, Sodium Hyaluronate, Imperata Cylindrica Root Extract, Nelumbo Nucifera Root Extract , Allantoin, Panthenol, Carbomer, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Disodium EDTA, 1,2-Hexanediol , Hydroxyacetophenone , Tromethamine, Fragrance

Саше з маскою має дуже багато есенції, тому вона й не потрапила в викидушки жовтня, так як буду наносити її ще рази два.

Склад: Water, Glycerin, Methylpropanediol, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Trehalose, Allantoin, Imperata Cylindrica Root Extract, Nelumbo Nucifera Root Extract , Hydroxyethylcellulose, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Tromethamine, Carbomer, Disodium EDTA, Hydroxyacetophenone, 1,2-Hexanediol , Fragrance

Сама маска виготовлена з синтетичної тканини. Еластична, лекало непогано лягає на обличчя. Через 20 хвилин на масці майже не залишиться есенції, все вбирається в шкіру, не залишаючи жодного сліду.

Я от спробувала робити догляд в тіарі - і воно справді змінює відчуття 🤣

Саше вагою 1,5 г.

Склад: Water, Glycerin, Methylpropanediol, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Sodium Hyaluronate, Imperata Cylindrica Root Extract, Nelumbo Nucifera Root Extract, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Dimethicone, Polyacrylate-13, Polyisobutene, Polysorbate 20, Polysorbate 80, Sorbitan Sesquioleate, Carbomer, Allantoin, Panthenol, Xanthan Gum, Tromethamine, 1,2-Hexanediol, Hydroxyacetophenone, Disodium EDTA, Fragrance

Крем більше схожий на густий білий гель. Він ковзкий і цієї кількості мені вистачило якраз на обличчя та шию.

Загалом тут ідеальна кількість всіх засобів для ледачого догляду за шкірою. Обличчя залишається зволоженим протягом всього дня. Заспокоює та охолоджує. Шкіра має чудове сяйво.

Мені подобаються маски з 3 кроками, оскільки вони економлять багато часу та місця, якщо її брати з собою в дорогу, тому що мені не потрібно пакувати з собою цілу купу засобів для догляду за шкірою і я маю все необхідне в одному листі.