Маска 3-Step Hydrating Mask
Missha
Я обожнюю такі формати масок 3 в 1 «усе в одному»: складається з есенції, маски та крему, допомагає забезпечити інтенсивний догляд за шкірою в будь-який час і в будь-якому місці.
Крок 1: есенція наповнює шкіру живленням
Крок 2: тканинна маска для інтенсивного зволожуючого догляду
Крок 3: фінішний крем допомагає створити бар’єр для вологи на шкірі
1.5g, 2.2g, 1.5g
На мейкапі зараз саме ця маска не представлена, тому я додала подібну. Взагалі їх є кілька видів, я ще пробувала червону.
всі продукти з цього комбо мають однаковий морський дуже свіжий аромат,
який заряджає енергією на весь день.
Крок 1. Есенція
Саше 1,5 г містить зволожуючу есенцію, яка ефективно допомагає доставляти активні інгредієнти до шкіри. Текстура прозора і з легким ароматом. Аромати MISSHA завжди м'які та приємні. Есенція миттєво вбирається в шкіру.
Склад: Water, Glycerin, Dipropylene Glycol, Methylpropanediol, Glycereth-26, Sodium Hyaluronate, Imperata Cylindrica Root Extract, Nelumbo Nucifera Root Extract , Allantoin, Panthenol, Carbomer, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Disodium EDTA, 1,2-Hexanediol , Hydroxyacetophenone , Tromethamine, Fragrance
Крок 2. Тканинна маска
Саше з маскою має дуже багато есенції, тому вона й не потрапила в викидушки жовтня, так як буду наносити її ще рази два.
Склад: Water, Glycerin, Methylpropanediol, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Trehalose, Allantoin, Imperata Cylindrica Root Extract, Nelumbo Nucifera Root Extract , Hydroxyethylcellulose, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Tromethamine, Carbomer, Disodium EDTA, Hydroxyacetophenone, 1,2-Hexanediol , Fragrance
Сама маска виготовлена з синтетичної тканини. Еластична, лекало непогано лягає на обличчя. Через 20 хвилин на масці майже не залишиться есенції, все вбирається в шкіру, не залишаючи жодного сліду.
Я от спробувала робити догляд в тіарі - і воно справді змінює відчуття 🤣
Крок 3: крем
Саше вагою 1,5 г.
Склад: Water, Glycerin, Methylpropanediol, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Sodium Hyaluronate, Imperata Cylindrica Root Extract, Nelumbo Nucifera Root Extract, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Dimethicone, Polyacrylate-13, Polyisobutene, Polysorbate 20, Polysorbate 80, Sorbitan Sesquioleate, Carbomer, Allantoin, Panthenol, Xanthan Gum, Tromethamine, 1,2-Hexanediol, Hydroxyacetophenone, Disodium EDTA, Fragrance