Marinka🌈Rainbow

Spa та relax не виходячи з дому

Всім привіт ❤️

Мій догляд поповнився чудовою новинкою від Hillary, і це змінило мій погляд на такий продукт як скраб для тіла.

Виявляється , скраб може виконувати не тільки функції ексфоліації шкіри , а й принести массу задоволення, перетворивши звичайний душ на спа процедуру 😻

Засіб знаходиться в банці шайбі з міцного не прозорого пластику, закручується гвинтовою кришкою. Дизайн виконаний в чорно-білих тонах і їх поєднання виглядає стильно та дорого. Баночку приємно брати до рук, вона пасує до інтер'єру у ванній та навіює асоціації з продуктом з люксового сегменту. Баночка захищена пломбою у вигляді наліпки від відкриття і чудово що бренд потурбувався про цей момент.

Під кришкою є пластикова захисна мембрана з язичком для зручності відкриття, вона слугує додатковим захистом від протікання, щільно прилягає та створює всередині вакуумне середовище, подовжуючи терміни придатності та запобігаючи застиганню продукту.

Сам скраб спочатку знаходиться не безпосередньо у банці, а запакований окремо в пакет. Я вперше зустрічаю подібне рішення, але побачивши кількість олій всередині зрозуміла наскільки це правильно , адже це страхує засіб від протікання в процесі транспортування , а ще так як термін придатності невеликий, до розпакування він буде зберігати свої властивості та не зіпсується раніше часу.

Щоб дістати скраб достатньо ножицями відрізати верхній край пакету та обережно перемістити вміст в банку. Зробити це дуже легко.

Консистенція - пастоподібна пластична субстанція яка просто тоне в олії. Як я не намагалась перемішати ложкою, олія та структура скрабу між собою не поєднуються, олійка тримається окремо рідиною зверху.

Це дуже цікаво та не звично, я ще не зустрічала подібної консистенції. Я люблю використовувати олії в своєму догляді за тілом,тому такий формат мені зайшов.

Аромат скрабу виражений. Він теплий ,густий ,обволікаючий з ноткою троянди.

Сахароза, гліцерин, олія солодкого мигдалю, олія кісточок винограду, порошок зародків Oryza Sativa, олія насіння Orbignya Oleifera (Babassu), каприлілкаприлат/капрат, цетеариловий спирт, Вeheneth-25, парфуми, коко- Бетаїн, феноксіетанол, етилгексилгліцерин, олія плодів шипшини, лецитин, олія насіння соняшнику, аскорбілпальмітат, токоферол, синтетичний фторфлогопіт, діоксид титану, слюда, оксиди заліза, олія квітів Rosa Damascena

Цукровий крем-скраб з рисововою пудрою, округлі сфери якої делікатно полірують шкіру, відлущуючи омертвілі клітини. Олія бабассу - ідеальна основа для шліфування шкіри, яка обволікає поверхню та покращує ковзання частинок скрабу. Олія шипшини багата на бета-каротин, котрий запускає механізми регенерації, ексфоліації та зволоження шкіри. Вітаміни Е та С зупиняють окисний стрес у клітинах шкіри. Абсолют дамаської троянди, головний компонент скрабу, ідеально підходить для всіх типів шкіри. Вдихання аромату цієї ефірної олії дозволяє розслабитись та зняти стрес. Має тонізувальну дію, відновлює та балансує суху, зрілу та пошкоджену шкіру. Компоненти троянди здатні позитивно впливати на гормональний фон, зменшуючи хворобливі відчуття при періодичних болях у жінок.

Гарним рішенням буде взяти з собою в душ лопатку або ложку, щоб діставати засіб і не лізти туди вологими руками. Або ж можна відсипати необхідну кількість в іншу тару.

Скраб наноситься звичайно , розподіляється по шкірі легко. Спочатку це скраб та олії, а потім трапляється магія і під впливом води олійка перетворюється на густий крем ( тому скраб і називається кремовий ) з частинками цукру у складі. Цукор делікатно масажує шкіру , а олія- крем живить її. Консистенція скрабу ніжна , абразивні частинки не дряпають та не травмують,хоча вони достатньо відчутні. Аромат неймовірний, піднімає одразу настрій, я насолоджувалась ним у ванній.

Засіб легко змивається водою. При цьому шкіра залишається чистою, ніжною , олія що емульгує в крем абсолютно не лишає на шкірі жодного масляного шару. Яким би засіб не здавався поживним в банці, використання з ним дуже комфортне та приємне.

Оксамитова , ніжна та доглянута шкіра, як після спа процедури з тонким парфумованим ароматом. Після використання взагалі не потрібен крем для тіла, залишається лише зволоженість.

Розхід засобу в моєму випадку вийшов великий, але це того вартує, адже він не на щодень а для певного настрою,коли хочеться оточити себе турботою та затишком.

Я радію що відкрила для себе кремовий скраб антистрес від Hillary та впевнена що як тільки баночка закінчиться,я його повторю.

Дякую за увагу 🫶