Крем і трішки магії...
Відгук на живильний крем для рук від Shelly з маслом Ши та вітаміном Е 🥧
Лише погляньте на це диво! Shelly перевершили себе — тут не просто кремчик, тут майже магія! Адже не кожен крем здатен перенести у щасливе минуле і навіяти приємні спогади домашнього Різдва 🎄
А тепер серйозно, заплющте очі й уявіть. Різдво. На кухні запах яблучного пирога з корицею. І навіть дід, який завжди дивиться телевізор, не витримав, бо аромат — ну просто магія, яка повертає в дитинство. А цей крем якраз про це: аромат свят, текстура як теплий зимовий плед, і ланолін, що загоює тріщинки від морозу. Що казати — я в захваті! Лише жовтень, а цей крем вже у дефіциті. Тож, натискайте серденько і будьте першими в черзі на цю красу! ❤️
З таким пакуванням одразу хочеться заспівати *йо-хо-хо* 🎄 і поставити його під ялинку! А щоб ще цікавіше: замість того, щоб вручати всім колегам по шоколадці, можна прикрасити офісну ялинку цими кремами! Уявляєте, як мило буде? ☺️ Кремчик має спеціальну петличку, тож сподіваюсь, моя ідея прийдеться вам до смаку 🙂
А тепер серйозно, заплющте очі й уявіть. 🫣
Різдво🎄.На кухні запах яблучного пирога з корицею, мама саме дістала його із печі і аромат рознісся по всій хаті 🤤 І навіть дід, який завжди дивиться телевізор, не витримав, бо аромат — ну просто магія, яка пошепки манить до столу і прибіг аби вхопити шматочок й собі 🥧
А цей крем якраз про це: аромат свят, текстура як теплий зимовий плед, і ланолін у складі, що загоює тріщинки від морозу❄️
Що казати — я в захваті!
Лише жовтень, а цей крем вже у дефіциті. Тож, натискайте серденько і будьте першими в черзі на цю красу! ❤️
Коментарі (0)