Народжений у Римі чи у Турції?
Парфум Noble Istambul від Avenue des Parfums
Продовжую свої дослідження бюджетних ароматів від українського бренду Avenue des Parfums, які вже заполонили простори інтернету. Цього разу мова піде про аналог аромату, який вже стоїть на моїй поличці - чоловічий Valentino Born In Roma Uomo.
Взяла його після свого знайомства з оригіналом, сподіваючись, що цей буде трішки мʼякшим. І вгадала. Noble Istambul справді схожий своєю тональністю, але спокійніший. Проводити 100% аналог я не буду, звісно ж, композиції переплітаються у схожості, але не наслідують як точну копію.
Поговоримо про піраміду Noble Istambul. Насправді це деревно-пряна композиція і, на перший погляд, зі старту розпилення, здається, що це вже я десь чула не в одному хітовому, чоловічому ароматі. Але якщо почекати трішки, то на шкірі починають розкриватися мінеральні нотки здеревним присмаком відтінку темної фіалки з пудрово-солодким звучанням. Це дивне поєднання виглядає маскулинно-чоловічим, але я люблю такі аромати на собі. На шкірі кілька годин лишаються приємні чоловічі дерев'яні нотки із домішкою травяного ветиверу, гіркуватоі шавлії та спецій - цікава комбінація, яка чіпляє мій ніс.
Noble Istambul сідає шлейфовою яскравою хмарою — не треба тикатися носом у шкіру, щоб її відчути. На одязі довго тримається навіть на другий день. У ньому є окремі нотки, які чіпляються за чи комір сорочки чи шарф, що лежить на шиї та так і залишаються там на тиждень.
Для легких і таких бюджетних парфумів це дуже і дуже непогано. Він абсолютно політкоректний, добре підійде для офісу та нікого не задушить. Завдяки ненав'язливості чудово працює у ситуаціях, де не хочеться думати про якийсь складний образ, підбирати парфум чи переживати за те, що аромат буде надто гучним.
Мо єму чоловіку він подобається, а з оригінальним ароматом від Valentino, він, чомусь, так і не подружився до кінця із-за надмірної гучності та солодкості, яка його душить. Тому він перейшов до старшого сина.
Якщо проводити аналогію з Valentino Born In Roma Uomo, то він його повторює на 1/2. У Noble Istambul є свої ноти та індивідуальне звучання. Погоджуся з виробником - воно схоже напрямом, але один народжений у Римі, а інший має свою турецьку історію.
Рекомендую тим, хто хоче долучитися до світу чоловічої парфумерії, але сильно наляканий стереотипними чоловічими ароматами. Noble Istambul відпрацює себе на повну потужність за свої кошти.
Коментарі (0)