Люксове сяйво | Bless Beauty
Хайлайтер , який вам точно сподобається ✨
Запечений хайлайтер Блесс Бьюті - мій новий фаворит , а вгодити саме з хайлайтерами мені не просто , бо довгий час мої фаворити в хайлайтерних продуктах є МАС. То чим сподобались Блесс і чи зможуть замінити люкс ? Давайте дивитись 💜
🤩
✨Пакування: засіб продається в слюді , сама упакрвка пластикова , симпатична , закривається на міцний клік .
✨Консистенція: хайлайтер запечений , тобто досить твердий , але набирається гарно пензликом для хайлайтеру/румян чи пальчиками
✨Колір: я обрала 04 cold shadows, це ідеальний гарний колір універсал, як біле золото , але без явного жовтого , сріблястого чи рожевого . Мені дуже подобається , в мене підтон нейтральний з легким холодним. Можливо дівчатам з теплою зовнішньостю треба обрати інший відтінок , наприклад 01.
✨ Ефект:
засіб дає мяке гарно сяйво , шкіра немов підсвічена , одночасно виглядає і делікатно , і в той же час видимо 🤩
хайлайтер легко тушується, не забиває пори, дружить з будь-яким тональним засобом , я ним дуже задоволена і дійсно можу його порівняти з люкс версією Запеченим хайлайтером МАС Лайтскапад, який став фаворитом у багатьох візажистів , наш же не гірше , а на такому ж рівні , тільки коштує приємніше по ціні 🌿 ну і не можу не відмітити , дуже класниц відтінок що виглядає "дорого багато" та не вичурно.
Стійкість гарна , до демакіяжу , то ж дівчата , дуже рекомендую спробувати 🤩
В макіяжі використовувала продукти Блесс:
1. Матові тіні 02 (писала допис)
2. Вініловий блиск 01 (про нього завтра допис)
3. Румяна Блесс 02
4. хайлайтер 04.
Лінки додам , бо про всі ці продукти вже були дописи 😋
Коментарі (0)